Ak Parti Hatay milletvekili aday adayı Yusuf Coşkun (İTSO) ziyaret etti

Ak Parti Hatay milletvekili aday adayı Yusuf Coşkun İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

Uzun yıllar İskenderun TEDAŞ Müdürü olarak görev de yapan Yusuf Coşkun, siyasete atılmaya karar verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında İTSO’yu ziyaret eden Coşkun, Hatay’ın sorunlarını çözmek ve hayırlı hizmetlerde bulunmak üzere bu göreve talip olduğunu belirterek, milletvekili seçilmesi durumunda Hatay’ın elektrik sorununu da kökten halledeceğini vurguladı. Yusuf Coşkun’u Ankara’da Hatay’ın elektrik sorunlarını çözen milletvekili olarak görmekten dolayı onur duyacaklarını belirten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Elektrik kesintilerinden dolayı tüm halkımız çok mağdur, Bu mağduriyeti sizlerde çok iyi biliyorsunuz.

İnşallah Ankara’da Hatay’ın elektrik sorunlarını çözersiniz.Sizlere çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyoruz” dedi. Ak Parti Hatay milletvekili aday adayı Yusuf Coşkun’un ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO yönetim kurulu üyeleri Adnan Mursaloğlu, Bülent Seküçoğlu, Necat Özkaya İTSO Meclis üyesi Hüseyin Coşkun da hazır bulundu.

AK PARTİ ADAY ADAYŞI COŞKUN İTSO ZİY (1) AK PARTİ ADAY ADAYŞI COŞKUN İTSO ZİY (2) AK PARTİ ADAY ADAYŞI COŞKUN İTSO ZİY (4) AK PARTİ ADAY ADAYŞI COŞKUN İTSO ZİY (5)