Dr. Ender Çolakoğlu: ”Ben içinde Halkın olmadığı Siyasete inanmam”

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu Denizciler mahallesinde partililerle buluştu.
Denizciler mahallesinde düzenlenen toplantıya çok sayıda partili katıldı. Partililer Dr. Ender Çolakoğlu’nu yoğun ilgi ve coşku ile karşıladılar.

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu yapılacak olan genel seçimler öncesinde çalışmalarına yoğun tempoyla hız kesmeden devam ediyor. Tüm partilileri, ilçeleri, ilçelerdeki muhtarlıkları, mahalleleri, ilçe teşkilatlarını ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyor.

IMG_0320
Seçim çalışmaları kapsamında, yapılacak olan genel seçimler öncesinde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Dr. Ender Çolakoğlu, Denizciler mahallesinde düzenlenen toplantıda partililerle sohbet etti. Sorunlarını dinledi.

Milletvekili aday adayı Çolakoğlu, Denizciler mahallesinde gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada; ”2015 Haziran seçimleri çok büyük önem taşımaktadır. Burada bulunan abilerim büyüklerim kardeşlerim partililerim muhtemelen bunu bir araya geldiklerinde dost sohbetlerinde dile getiriyorlar. AKP’ nin bu ülke için ne ifade ettiğini, başımıza ne çoraplar ördüğünü, ülkeyi nereye getirdiğini, toplumun hayatını toplumu ilgilendiren her konuda başlangıç noktası ile geldiğimiz nokta arasında ne kadar geriye götürdüğünü her gün muhtemelen sizlerde konuşuyorsunuz. İşçinin, emeklinin, memurun çiftçinin alın teriyle geçimini daim ettiren insanların bu hükümet döneminde uygulanan yanlış politikalar sebebiyle yaşadıkları sıkıntıları hepimiz çok iyi biliyoruz.

Toplumsal hayatı ilgilendiren en önemli konulardan bir tanesi çalışma hayatında iş hayatında, AKP’nin kurmak istediği sendikasızlaştırma düzeninin, taşeronlaştırma düzeninin insana değer vermeyen düzenin yarattığı iş kazalarının ve iş cinayetlerinin yol açtığı sonuçları görüyoruz. Eğitim sistemimizde yarattıkları tahribatları görüyoruz. Laik eğitim sisteminden vazgeçen, cinsiyetçi eğitim sistemini topluma dayatmaya kalkan, bilimsel olmayan dünyanın hiçbir yerinde kabul görmeyen eğitim yol ve yöntemlerini topluma dayattıklarını görüyoruz. Tarım ekonomisinde şu anda dışarıdan ithalat gerçekleştiren ülke konumuna geldiğimizi hepimiz biliyoruz.

İç politikada dış politikada iç güvenlikte dış güvenlikte insanları kutuplaştırmada nefret söylemleri ile ayrıştırıcı ötekileştirici dil kullanarak bizleri buna sorladığını yaşadık, yaşıyoruz. Büyük resme bakıldığı takdirde CHP’nin 2015 seçimlerinde iktidara gelmesi gerektiğini toplumun tüm katmanlarına ivedi olarak anlatılması gerekmektedir. Bu ülkenin insanları ekmeğe muhtaç hale geldi. Aklımızla alay edildiği bir dönem yaşıyoruz.7 Haziran seçimleri bunun için toplumun önüne çıkmış çok önemli büyük bir fırsattır. Cumhuriyet Halk Partisi aydınlık yarınların partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi devrimci bir partidir. Bizlere düşen bu kadar asimetrik siyaset yapan, siyasetin güncel konusu olmayan konuları gündelik siyasetin içerisinde tartışılır hale getiren insanların siyasi tercihlerinde belirleyici bir faktör olmaması gereken kavramları siyasetin ana tercih sebebiymiş gibi ortaya koyan AKP ile sonuna kadar mücadele etme bilincini geliştirmektir.

Bizler örgütümüzün gücüne inanırsak, dayanışma içerisinde birlik içerisinde olursak bu gücün önünde hiç kimse duramaz. Laik, demokratik cumhuriyetin kazanımlarından vazgeçmeyeceğiz. “Herkes için CHP” sloganıyla meydanlara inecek ve “CHP varsa, herkes için var” diyerek toplumun tüm kesimlerinden oy isteyeceğiz. Toplumun sorunlarını çözecek bizi aydınlığa çıkaracak partinin CHP olduğunu gerçek ve somut olarak herkese anlatacağız. İktidara geleceğimize olan inancım tamdır. Seçimlerde vatandaşın kullanacağı her oyun sahibi olabilmek için bütün mahallelerde örgüt ile beraber yapılması gereken ne varsa yapacağım.
CHP’de kişi ya da grupların hakimiyeti değil, tabandan parti yönetimine kadar, tüm birimlerinde demokrasinin hakim olması gerektiğine inanıyoruz. Halka rağmen siyaset değil halkımızla birlikte geliştirilen siyaseti önemsiyoruz.

Halkımızın siyasete katılımını sağlamak için partinin demokratik işleyişini olmazsa olmaz görüyoruz. Ben içinde halkın olmadığı siyasete inanmam.2015 seçimleri Türkiye’ye CHP iktidarını getirecektir. CHP iktidarında demokrasi, özgürlük ve eşitlik değerleri; ülkenin her yanına yayılacak, bilim ve akla dayalı çağdaş yönetim anlayışı ile ülke sorunları çözülecektir. Türkiye ile birlikte bölgemiz de barış ve huzura kavuşacaktır. CHP iktidarıyla, karanlığa karşı Özgür ve Demokratik bir Türkiye yaratabiliriz” dedi.

IMG_0386 IMG_0368 IMG_0323 IMG_0321 IMG_0320

Önceki İçerikGirişimlerin %56,6’sının web sayfası var
Sonraki İçerikElektrik Kesintileri Devam ediyor