Milletvekili Aday Adayı Süleyman Uyar Chp Belen teşkilatını ziyaret etti

Chp Belen İlçe Başkanı Sn. Fevzi Yüksel, kadın kolları, gençlik kolları ve partililerin katıldığı ziyarette konuşan İlçe Başkanı Yüksel Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belen’de büyüdüğünü ifade ederek “Haziranda yapılacak genel seçimler ülkemiz açısından çok önemli. Biz de Belen Chp olarak kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla ve ilçe yönetimimizle insanlara ulaşarak Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağız.

Önceki aday adaylarımızın ziyaretleri sırasında söyledim ve yine altını çiziyorum. Belen bundan önceki seçimlere oranla oyunu artıracaktır. CHP’nin oyları Belen’de en az yüzde yüz artacağı sözünü sizlerin huzurunda burada veriyorum.” şeklinde konuştu. Anayasal haklarımızın ihlal edildiğini, elimizden alındığını ifade ederek sözlerine başlayan Hatay Milletvekili Aday Adayı Süleyman Uyar hükümetin osmanlıca dayatmasını da eleştirerek kabullenilmeyecek bir uygulama olduğunun altını çizdi.

Kadınların ikinci sınıf muamele gördüğüne de değinen aday adayı Uyar kadına şiddet olayların sıradan bir olay gibi görünmesini de kabul edilmeyeceğini söyledi. Konuşma sonrası partilililerin sorularını cevaplayan aday adayı Uyar başarı dilekleri ile uğurlandı.

Screenshot_2 Screenshot_3 Screenshot_1