Av. İlhami Boşça MHP’den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

İskenderun’un sevilen ve başarılı avukatlarından İlhami Boşça,MHP’den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Boşça yaptığı açıklama ile MHP Hatay Milletvekili Aday Adaylığını kamuoyuna duyurdu.

İlhami Boşça Kimdir?

1978 Doğumlu olan Boşça,İskenderun Merkezli Boşça Hukuk Bürosunda serbest Avukatlık faaliyetini yürütmektedir. Bir memur çocuğu olması sebebiyle ilkokulu Anadolu’nun farklı şehirlerinde okumuş, lise tahsilini İskenderun’da, üniversite tahsilini de İstanbul Üniversite’si Hukuk Fakültesi’nde 2000 yılında başarı ile tamamlamıştır. Hatay Barosu bünyesine yapmış olduğu Avukatlık stajının ardından 2001 yılından bu yana kurucusu olduğu BOŞÇA Hukuk Bürosunda Hatay ve çevresinde özel ve tüzel pek çok kişi ve kuruma avukatlık ve danışmanlık hizmeti sunmaya devam etmektedir. Mustafa Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim dalın da yüksek lisansını başarı ile tamamlayan Av. İlhami Boşça, aynı Üniversite bünyesinde farklı bölümlerde uzun yıllar Hukuk derslerinde öğretim görevlisi olarak çalışmış ve pek çok öğrenci yetiştirmiştir. Hatay’da başarılı Avukatlık hizmetleri ile tanınmış olan Boşça, gençlik yıllarından beri gönüllü olarak yer aldığı pek çok sivil toplum kuruşlarında başkanlık ve yönetim kurulu üyeliklerinde bulunmuş, üyesi olduğu MHP İskenderun İlçe Başkalığında da bir dönem Yönetim Kurulu üyesi olarak yer almıştır. Şuan Hatay bölgesinin en büyük sivil toplum kuruluşlarından ABADER’in başkanlığını aktif olarak yürütmektedir. Bilgisi, birikimi ve edindiği deneyim ile ülke ve bölge sorunlarının çözümüne Hukukçu kişiliği ile katkı sağlamayı hedefleyen Boşça yedi haziranda yapılacak olan 25.Dönem Milletvekilliği genel seçimlerde MHP Hatay Milletvekili A.Adayı olmuştur. Meslektaşı Av. Fatma Boşça ile evli olun İlhami Boşça aynı zamanda iki çocuk babasıdır.

İlhami Boşça dinamizmi ile MHP için elinden gelen her şeyi yapacağının sinyallerini verirken,Milletvekili olması halinde çok farklı bir vekil portresi çizeceğe benziyor.Hukukçu olmasının avantajını da kullanarak Hatay halkı için gerekli olan projelere büyük katkı sunması bekleniyor.

1 2

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.