Moğolistan’a iş gezisi düzenleniyor

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından yapılan açıklamada, Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonunda, potansiyel pazar niteliğindeki ülkelere yönelik ihracatta artış sağlanması ve ihraç ürünlerimizin tanıtımı amacıyla, 06 – 09 Nisan 2015 tarihlerinde Ulan Bator/Moğolistan’a yönelik Ticaret Heyeti Programı gerçekleştirilecek.

Ticaret Heyeti’ne başta elektrikli cihazlar, çikolata, şekerli mamuller ve pastacılık ürünleri, çeşitli inşaat malzemeleri, sabun ve deterjanlar, ayakkabı ve deri, petrol bazlı yağlar, çeşitli motorlu taşıtlar, tekstil ve konfeksiyon ürünleri, inşaat ve makine aksamları sektöründe faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmaların katılımlarında fayda görüldüğü belirtilmektedir.

Söz konusu Ticaret Heyeti Programı kapsamında, iş görüşmelerinin gerçekleştirileceği, bahse konu programın, gerek ilgili pazara girmek isteyen gerekse pazar paylarını daha da arttırmayı amaçlayan firmalar için önemli bir fırsat oluşturduğu ifade edilmektedir.

Bu çerçevede, azami 20 katılımcıdan oluşacak heyete katılmak isteyen firmaların http://goo.gl/xSeKg3 adresindeki başvuru formunu eksiksiz doldurarak, en geç 03 Mart 2015 Salı günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları; organizasyon kapsamındaki uçak bileti, toplantı ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen firmalarımızın, Panorama Seyahat Organizasyon Tic. Ltd. Şti. İş Bankası Beylerbeyi Şubesi, (IBAN:TR43 0006 4000 0021 1360 4428 54) USD hesabına 1.500.-USD avans (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödeme yapmaları gerekmektedir denildi.