ERZİN’İN GEÇMİŞTEN KALAN ALACAKLARINI TAHSİL EDİYORUZ

AK Parti Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, Erzin İlçesi’ndeki Sivil Toplum Kuruluşlarını tek tek ziyaret etti. Milletvekili Türkoğlu karış karış gezdiği STK ziyaretleri ile bölgenin nabzını tutmaya devam ediyor.

Milletvekili Türkoğlu’nun Erzin’de gerçekleştirdiği STK ziyaretlerine, AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mithat Bozdağ ve AK Parti Erzin Gençlik Kolları Başkanı Gencay Eker’in yanı sıra; AK Parti Erzin İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Partili Erzin Belediye Meclis Üyeleri eşlik ettiler.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Erzin’deki STK gezileri kapsamında Türkoğlu beraberindeki heyet ile birlikte, Erzin Sulama Kooperatifi Başkanı Celal Ertaç ve kooperatif üyeleri, Erzin Minübüs Kooperatifi Başkanı Sebahattin Coşkun ve kooperatif üyeleri, Erzin Yeşilkent Sulama Kooperatifi Başkanı Mustafa Vural ve kooperatif üyeleri, Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Soylu ve oda üyelerini ziyaret etti.

TÜRKOĞLU: STK’LAR TOPLUMUN ATAN NABZIDIR

Milletvekili Türkoğlu sadece seçimden seçime değil, sürekli olarak STK’ları ziyaret ettiklerini dile getirdiği açıklamasında; “Bizler STK ziyaretleri sayesinde hem STK’larımızın kendi alanları ile alakalı toplumumuzu ilgilendiren sorunlarını öğreniyoruz hem de bu sorunların çözüm reçeteleri üzerine STK’larımızla birlikte istişareler yürütüyoruz. STK’larımız toplumun atan nabzıdır. İnsanımızın kanaat ve taleplerini bu nabız sayesinde ölçüyoruz” dedi.

Erzin’in sorun ve ihtiyaçlarını STK ziyaretleri ile masaya yatırdıklarını dile getiren Türkoğlu; “İlçemize yapılanların yanında yapılması ihtiyaç arz eden yatırımlar üzerine STK’larımızla son derece faydalı bir fikir teatisinde bulunduk” dedi.

TÜRKOĞLU: “ERZİN, OSB İLE BÜYÜK BİR İVME YAKALAYACAK”

Milletvekili Türkoğlu STK ziyaretleri kapsamında geniş ölçüde yatırımları masaya yatırdı. Erzin Organize Sanayi Bölgesi için gerekli bürokratik işlemlerin ve hukuki sürecin önemli ölçüde tamamlandığını belirten Türkoğlu; “Artık OSB için fizibilite çalışmaları da nihayete ermiş bulunmaktadır. Erzin OSB için yatırımcılar sırada bekliyor. Erzin Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşecek her yatırım, bölge ekonomisine sağlayacağı katma değerle birlikte Erzin’imizin gelişimine büyük bir ivme kazandıracak ve işsizlik ilçemizde sıfırlanacaktır” dedi.

ERZİN DUBLE YOLLARLA OSMANİYE VE DÖRTYOL’A BAĞLANIYOR

Milletvekili Türkoğlu Dörtyol-Erzin-Osmaniye güzergahının duble yol olarak yatırım planına alındığını belirttiği açıklamasında; “Gerek bölgemizdeki hızlı nüfus artışı ve gerekse Organize Sanayi Bölgesi ile bölgede var olacak hareketlilikte, vatandaşımızın can güvenliği ve ulaşım maliyetinin asgariye inmesi açısından Dörtyol-Osmaniye-Erzin güzergahının duble yol olmasını çok önemsiyoruz. Yatırım planına alınan bu proje için de ilk kazmayı yakında vuracağız” ifadelerine yer verdi.

TÜRKOĞLU: “ERZİN’E SEVDAMIZ VAR”

Erzin’e Kültür Sarayı ve Kapalı Spor Salonu kazandırdıklarını, İsalı Deresi’nin ıslahını gerçekleştirdiklerini, 16 derslikli Kız Meslek Lisesi başta olmak üzere yeni derslikler inşa ettiklerini vurgulayan Türkoğlu, ayrıca gençliğe yatırım açısından Erzin Gençlik Merkezi’nin de bir an önce hayata geçmesi için yoğun gayret içerisinde olduklarını dile getirdi. Erzin’in Yoncadüzü ve Gökdere Kanalları ile bölgede 60 bin dönümlük araziyi sulayacak olan Erzin Gölet Projesinin DSİ’nin yatırım programında olduğunu ifade eden Türkoğlu; “Bizim Erzin’e sevdamız var. Hem Erzin’in bir eniştesi hem de Erzin’in bir evladı olarak ilçemizin geçmişten kalan alacaklarını tahsil etmek için büyük bir çaba ve gayret içerisindeyiz. Erzin’de merkezi hükümet ve yerel yönetimin birlikteliği ve uyumu ile de sağlanan hizmet akışı hız kesmeden devam edecektir” dedi.