Dr. Riyat Kırmızıoğlu İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneğini ziyaret etti

Dr. Riyat Kırmızıoğlu İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneğini ziyaret etti.

İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ilk olarak CHP Milletvekili aday adayı Dr. Riyat Kırmızıoğluna, yönetim kurulu ve bütün üyeler adına teşekkür ediyorum dedi.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu konuşmasına, başta başkan olmak üzere yönetim kuruluna ve Eczane Teknisyenlerine davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Eczane Teknisyenleri (2)

Dr. Riyat Kırmızıoğlu , siz beni ziyaret etmeyeceksiniz, ben hep sizin yanınıza geleceğim ,ben sizi ziyaret edeceğim dedi. Siyasete sokakta başladım, sokakta gezerek sizlerin yanında siyasetimizi devam ettireceğiz ve sorunları sokakta yanınızda olarak çözeceğiz dedi.

Her zaman sokakta olmalıyız ki sokağın sesini duyalım. Biz kendimizi halılı odalara etten duvar örülmüş odalara kapatırsak köreliriz , ve bu yüzden siz beni ziyaret etmeyeceksiniz ben sizi ziyaret edeceğim dedi.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu , konuşmasına hiç bir bölge ayrımı yapmadan, eşit hizmet anlayışı ile hizmet edeceğinin sözünü vererek devam etti.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu ,Eczane Teknisyenlerine  hitaben, sorunlarınızı beraberce  belirleyip çözümünü beraberce bulacağız, , çünkü en iyi çözümü yaşayan bilir , bulduğumuz çözümlerin takipçisi olacağım dedi.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu ,Milletvekilliğini , rozet takmak için istemiyorum, takılabilecek en güzel rozet, yaptığımız işi hakkıyla yapmış olmamın gururuyla sokaklarda yürüme rozetidir şeklinde konuştu.

Eczane Teknisyenleri Eczane Teknisyenleri (3) Eczane Teknisyenleri (2)

Önceki İçerikDr. Riyat Kırmızıoğlu CHP Altınözü ilçe Teşkilatını Ziyaret Etti
Sonraki İçerikSU FİYATLARI MECLİS KARARIYLA KABUL EDİLDİ