Dr. Riyat Kırmızıoğlu CHP Altınözü ilçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Dr. Riyat Kırmızıoğlu  Altınözü ziyaretlerine bölgedeki partililer ve  sayın İhsan Avcıoğlu eşliğinde ilçe örgütünü ziyaret ederek başladı.

CHP Altınözü ilçe başkanı sayın Hamit İsa ve yönetiminin eşlik ettiği toplantıda bölgedeki göç sorunu ve tarım alanındaki sorunlar konuşuldu Dr. Riyat Kırmızıoğlu toplantıda CHP’nin yeni tarım düzeni projesini tanıttı “CHP iktidarında üretici de tüketici de mutlu olacaktır” dedi.

Çiftçileri destekleyecekleri gibi aynı zamanda üretimin önündeki en önemli maliyet olan mazotun vergilendirilmeyeceğini, çiftçiye 2 liraya verileceğini söyledi. CHP iktidarında, Hatay Milletvekili olarak A takımımızda ilçe başkanları ve yöneticileriyle çalışacağım dedi.

Ardından Altınözü Esnaf Kefalet Koop. ve Şöförler Odası Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Esnaf AKP iktidarında 23 adet vergiyle uğraşmaktadır, esnaflarımızın evine ekmek getirebileceği, onuruyla çoluk çocuğuna bakabileceği CHP iktidarını 7 Haziran itibariyle el birliğiyle getireceğiz dedi.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu Sarılar Mah. Muhtarlığına yaptığı ziyarette eski belediye başkanı ve eski Akdere Muhtarı ile bir araya geldi. Bölgede alınan oyun nasıl artırılabileceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu Sarılar Mahallesine yapmış olduğu ziyaretten sonra Altınözü ilçe merkezinden köylere geçerek partili dostlarını evlerinde ziyaret etti.

Altınözü (2) Altınözü (3) Altınözü (4) Altınözü (5) Altınözü