Dr. Ender ÇOLAKOĞLU ”CHP’nin İktidar Olacağına Yürekten İnanıyorum”

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu çalışmalarına yoğun tempoyla hız kesmeden devam ediyor. Tüm partilileri, ilçeleri, ilçelerdeki muhtarlıkları, mahalleleri, ilçe teşkilatlarını ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyor.

Seçimler kapsamında çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Dr. Ender Çolakoğlu: ”CHP emperyalizme karşı bağımsızlık savaşı veren kadroların partisi olarak Anadolu’da aydınlanma hareketini başlatan partidir. Ben aday adayı olarak ilçe örgütlerini ziyaret ediyorum. Sivil toplum örgütlerine gidiyorum ve üyelerimizin nabzını tutuyorum.

1

Artık yeni bir dönemi birlikte başlatmalıyız!

CHP’liler olarak; devrimci, demokratik ve çağdaş sol değerleri geliştirmek, militarizme, ırkçılığa ve emperyalizme karşı mücadelenin ön saflarında yer almak zorundayız. Misyonumuzun gereği budur.
Bizler; din, dil, mezhep, ırk, bölge ve cinsiyet üzerinden politika yapanlara karşı özgürlükleri savunarak, çağdaş demokrasinin geliştirilmesini hedefliyoruz.

Bizler, Siyaseti kariyer veya ekonomik çıkarları için değil, halkımızın çıkarları ve sosyal demokrasinin tüm yaşamımızda hayat bulması için yapmaktayız.

CHP’de kişi ya da grupların hakimiyeti değil, tabandan parti yönetimine kadar, tüm birimlerinde demokrasinin hakim olması gerektiğine inanıyoruz. Halka rağmen siyaset değil halkımızla birlikte geliştirilen siyaseti önemsiyoruz. Halkımızın siyasete katılımını sağlamak için partinin demokratik işleyişini olmazsa olmaz görüyoruz. Ekip arkadaşlarımla yoğun bir çalışma içerisinde üyelerimizin ve CHP ye gönül vermiş kitlelerin nabzını tutmaya çalışıyoruz. Partililerimizin ortak bir görüşü var ve tabanımız net olarak önseçim istiyor. Milletvekili adaylarını millet seçmelidir.Türkiye’de CHP iktidarı için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu mücadelenin mutlu sonla bitmesi için tabanın sesini dinlemek ve tüm kesimlerin de istediği gibi milletvekili adaylarımızı önseçimle belirlemek zorundayız. Bu tabanın sesidir.

Ön seçimin partimizi iktidara taşıyacağına inanıyorum. Örgütle, emekle, bilgiyle, erdemle, inançla, yürekle hep birlikte iktidara yürüyeceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin çağdaş sosyal toplumcu demokrasi anlayışının odağında insan-yurttaş vardır. CHP’nin çıkış noktası, “hakkı, hukuku, özgürlüğü, emeği, kimliği, kültürü” ile insandır, toplumdur, halktır-yurttaştır.

Ben, siyasi yaşamımda hep demokrasiye ve halka inancımı ve güvencimi dile getirdim. Milletvekili adayı olarak seçilir ve sandıktan vekil olarak çıkarsam, benim kişisel hiçbir beklentimin olmadığını beni tanıyan herkes biliyor. Sahipsiz milyonların, yoksul ve yoksunların, emekçinin emeklinin, gençlerin dili olmaya çalışacağım. Parolamız birlik, hedefimiz iktidar olmaktır.

Devrimci, demokratik ve çağdaş sol değerleri geliştirmek, militarizme, ırkçılığa ve emperyalizme karşı mücadelenin ön saflarında yer almak, din, dil, ırk, bölge üzerinden politika yapanlara karşı özgürlükleri savunmak, çağdaş demokrasinin geliştirilmesini önemsemek, kadınları, gençleri ve farklılıklarımızı zenginliğimiz sayarak toplumsal kesimlerin temsilini sağlamak zorundayız.

Özgür akan dereler, kirlenmemiş denizler, yaşamımıza yaşam katan ormanlar, sağlıklı, doğal ve güvenli gıda, çeşmemizden akan temiz su, geceyi aydınlatan ışık, güvenli ve sağlam yapılar, gezdiğimiz parklar, çevreye duyarlı sanayileşme, sevdiklerimize kavuşturan yollar, çocuklarımıza, torunlarımıza ve geleceğimize borcumuzdur. Bu görüşler ışığında, mücadelemiz önündeki engelleri aşacağımıza ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağımıza yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu.

DSCF2097 10828129_869807493064234_5197039908461447116_o 1- 1