CHP Hatay Milletvekili Aday Adayları Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı ziyaret etti

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Hatay Milletvekili Aday Adayları’ndan sırasıyla Riyat Kırmızıoğlu, Hasan Ramiz Parlar, Hakan Mazman, Ali Mutlu ve Tamer Apiş’i konuk etti. CHP’nin iktidar yolculuğunun hızlı adımlarla başladığı mesajlarının verildiği ziyaretlerde Başkan Nazım Culha, aday adaylarına başarılar dilerken, seçimde parti örgütlerine büyük görevler düştüğünü söyledi.

Ana hedeflerinin özelde Hatay’da, genelde ise Türkiye genelinde iktidar olmak olduğunu ifade eden Başkan Culha, Hatay’da 5 milletvekiline garanti gözüyle baktığını belirterek, 6’ncı milletvekilini kazanmak için çok çalışmak gerektiğinin altını çizdi.

Aday adaylarına önce kendilerine inanmalarını ve iktidar olmak için yola çıkmalarını tavsiye eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Partimizdeki milletvekili aday adaylarımızın hepsi bu yükü taşımaya ve göreve hazır. Kim aday gösterilirse gösterilsin, diğer aday adaylarının bu adayların arkasında durması ve partili şuuruyla hareket etmesi gerekiyor. Bu noktada CHP Genel Merkezi’nin halka inip doğru tespitler yapması da önemli. Yerel seçimlerdeki stratejinin, genel seçimlerde de uygulanması halinde Hatay’da 6 milletvekili çıkarabileceğimize inanıyorum. CHP’nin ayrıca Hatay’da seçimi kazanmış 3 ilçenin temsiliyetini de sağlaması gerektiğini düşünüyorum. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li olması partimizde büyük bir rüzgar estirdi. Bu rüzgarın Haziran ayındaki genel seçimlerde de esmeye devam edeceğine ve CHP’deki hamlenin de başarıyla sonuçlanacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Arsuz’un Hatay’ın vizyonu konumunda özel bir ilçe olduğunu dile getiren milletvekili aday adayları ise Başkan Nazım Culha’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, ithal adaya karşı olduklarını dile getirdi.
İlçe bazında değil, Hatay’ın ve Türkiye’nin milletvekili olmak için yola çıktıklarını dile getiren aday adayları ziyaretlerde ayrıca önseçimden yana olduklarını da vurguladı.

hakan mazman riyat kırmızıoğlu Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3

Önceki İçerikDörtyol Fen Lisesi Marka Kurum Prestijli Okul Hedefine Adım Adım Yaklaşıyor
Sonraki İçerikBaşkan Culha Paris yolcusu