İskenderun Gençlik Merkezinden Kaymakam Aydın’a Ziyaret

İskenderun Gençlik Merkezince, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Ahmet KESKİN, Öğretmen Pelin GÜNDÜZ ve Gençlik Merkezine kayıtlı gençlerle birlikte Kaymakam Abdulaziz AYDIN’a ziyarette bulunuldu.
Tarihi şuurun toplumda yerleşmesi ve gelişmesini sağlamak, Nesiller arası köprülerin kurulmasını sağlamak ve gençlerimizin milli ve manevi duygularını canlı tutarak; tek vatan tek devlet, tek millet inancı ve idealini kazandırmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığınca hazırlanan “ Gençlerden Ecdada Mektup “ projesinin tanıtımını yaparak projeye destek istediler.

DSC_0035

Kaymakam AYDIN; Gençlik merkezinin çalışmalarını yakından takip ettiğini, özellikle geçtiğimiz günlerde düzenlenen Sarıkamış etkinliklerindeki destek ve katkılarından dolayı tebrik ederek, geleceğimizin teminatı olan gençlere kapısının her zaman açık olduğunu ve kendilerinin ürettikleri her türlü proje ve faaliyetlerde yanında olacağını belirtti. Tanıtımı yapılan projenin de geniş kitlelere ulaşması için Kaymakamlık olarak her türlü katkıyı sunacaklarını ifade ederek, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

DSC_0049 DSC_0046 DSC_0044 DSC_0043 DSC_0035 DSC_0038