İskenderun Belediye meclisi toplandı

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 06.02.2015(Cuma)günü Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında Belediye Meclis Salonunda toplandı.

Gündemin 1.maddesinde yer alan Belediye mülkiyetinde bulunan sosyal tesislerinin kullanım hakkı ile ilgili komisyon raporu oylandı.

Screenshot_3

Rapor Belediye Meclisi tarafından kabul edildi. Meclis gündeminin bir diğer maddesi olan Banka ATM makinelerinin tahsis ücreti konusunun görüşülmesine geçildi. Belediye gelirlerine ilçemizde bulunan Bankalara ait ATM Makinelerinin Tahsis ücretin ilave edilmesi ile ilgili olarak hazırlanan Komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, hakkaniyet çerçevesi içerisinde hazırlanan Komisyon raporundan dolayı komisyon üyelerine teşekkür etti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belediye Kanunu gereğince nüfusu 100 binden fazla olan Belediyelere yasal zorunluluk getiren yaşlılara huzur evi, sokakta yaşayan vatandaşlarımız içinde bir konukevi gibi projelerini önümüzdeki yıl içerisinde hayata geçireceklerini söyledi. Bu projeleri yaşama geçirmek bizim en temel vazifemizdir diyen Başkan Seyfi Dingil bu konuda halkımız rahat olsun gereken neyse yapacağız şeklinde konuştu. Belediye Meclisi bir sonraki oturumunu 03.03.2015 Salı günü saat:14.00’de yapmak üzere kapandı.

Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_1

Önceki İçerikAsfalt yama çalışması devam ediyor
Sonraki İçerikCHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak Başkan Savaş’ı ziyaret etti