CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak Başkan Savaş’ı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İş Dünyası Grubu toplantıları kapsamında Hatay’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.

HBB merkez binasında Başkan Savaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, CHP Hatay Milletvekilleri Refik Eryılmaz, Mevlüt Dudu, Mehmet Ali Ediboğlu, CHP İş Dünyası Grubu ve partililer hazır bulundu.

BAŞKAN SAVAŞ “HUZUR İÇİN BÜYÜK MÜCADELELER VERDİK” (1)

Son 4 yılda Hatay’da büyük sıkıntıların yaşandığına dikkat çeken Başkan Savaş, bu sıkıntıların üstesinden gelmek ve Hatay’daki kardeşlik ortamını geleceğe taşımak için herkesle el ele verdiklerini ifade etti.

Ortadoğu olayları nedeniyle Hatay’daki lojistik sektörünün durduğuna dikkat çeken Başkan Savaş, “Halkımız bizlerden umut bekliyor. Dış politika, sosyal, siyasal, kültürel ve ekonomik bağlamda Türkiye halkına hazır olduğumuzu hissettirmeliyiz. Biz ‘Önce Huzur Sonra Hizmet’ anlayışıyla yola çıktık. Huzur konusundaki sıkıntıları gidermek için oldukça büyük mücadeleler verdik” dedi.

Hatay’da Büyükşehir Belediyesi’ni CHP’nin alışının mutluluk verici bir olay olduğunu belirten Öztrak ise, “Türkiye’nin hassas coğrafyalarından birinde milletvekilleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının el ele vermesi bu coğrafyayı daha da dayanıklı hale getirmiştir. Bu toplumun en üst düzey seçilmiş önderleri olarak halkla her zaman bir arada olmalıyız” dedi.

Suriye olaylarının yakın zamanda bitmesini ve herkesin evine dönmesini temenni eden Öztrak “Burada hepimize büyük görevler düşüyor. Sayın Başkanımız da sadece kentsel değil çevrede yaşanan sorunlarla da ilgileniyor ve Başkanımızın bu sıkıntıların üstesinden geleceğine yürekten inanıyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından HBB Başkanı Savaş, Genel Başkan Yardımcısı Öztrak’a ve CHP İş Dünyası Grubu’na Hatay’a özgü hediyeler takdim etti.

BAŞKAN SAVAŞ “HUZUR İÇİN BÜYÜK MÜCADELELER VERDİK” (4) BAŞKAN SAVAŞ “HUZUR İÇİN BÜYÜK MÜCADELELER VERDİK” (3) BAŞKAN SAVAŞ “HUZUR İÇİN BÜYÜK MÜCADELELER VERDİK” (2) BAŞKAN SAVAŞ “HUZUR İÇİN BÜYÜK MÜCADELELER VERDİK” (1)