Başkan Dingil İskenderun Belediye Boks Takımını ziyaret etti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil İskenderun Belediye Boks Takımını ziyaret ederek sporculara moral desteğinde bulundu.

İskenderun Belediye Spor Kulübü bünyesinde antrenman yapan boksörleri ve hocalarını ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil, her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağını belirterek “geçtiğimiz aylarda şehrimizde yaptığımız Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası büyük yankı uyandırmıştı. Böylelikle İskenderun adını tüm dünyaya duyurmuş olduk. Bu tür organizasyonlar şehrin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Aynı zamanda burada gençlerimiz, evlatlarımız spor yapıyorlar. Bu duygu ve düşünceler ile emek veren tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum “dedi.

Screenshot_1

Başkan Seyfi Dingil Antrenör Hasan Erdener ve Boks sporunun Hatay ilinde yeniden canlanmasını sağlayan Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener’e dönerek; “Gençlerimizi pislik yuvalarından kurtardığınızdan dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum. Sporcularımızın spor yaparken derslerini ihmal etmemeleri spor hayatlarını sürdürürken, okullarından da başarılı şekilde çıkmalıdır. Sporcu kardeşlerime yakışanda bu olmalıdır” diye tavsiyelerde bulundu. Özellikle salonda antrenman yapan bayan sporcuların bulunmasına sevinen ve bayan sporculara da başarılar dileyen Başkan Seyfi Dingil’in etrafı bir anda yıldız ve genç sporcular tarafından sarılarak, hep beraber bir sevgi yumağı oluşturdular. Sporcularla resim çektiren ve onlara elleriyle baklava sunan başkan’a sporcular derece alma sözü verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Hatay Boks İl temsilcisi aynı zamanda İskenderun Boksunun duayeni Nuri Erdener; Başkan Seyfi Dingil’in ziyaretinden çok memnun olduğunu ve Boksun bölgemizde sıçraması uğruna çok büyük bir motivasyon olduğunu söyleyerek “İskenderun boksu yıllar evvelinden beri “mavi Turuncu” renklerle Hatay ilimizi temsil etmiş ve yüzlerce başarılar almıştır. Yıllar sonra mavi turuncu renkleri yeniden bölgemizde canlandıracağız. Bu konuda bizlere desteğini esirgemeyen İskenderun Belediye Başkanı Sn. Seyfi Dingil’in Boks için yapmış olduğu içten sıcak ilgisi hem bölgemizi ayrıca da Türk boksunu ileriye taşımak adına büyük bir öz veridir. Bölgemizden dereceler alan sporcuların aldıkları şampiyonluklarla “İstiklal marşımızı Tüm ulusumuza dinleteceğiz. Bizlerde görevimizi tam yapıp, bizlere güvenenleri asla mahcup etmeyeceğiz. Başkanımız Seyfi Dingil ve belediye meclis üyelerinin bizleri ziyaretlerinden dolayı onlara şükranlarımızı sunuyorum”dedi.

Screenshot_5 Screenshot_4 Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_1

Önceki İçerikCHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Mustafa Kamil Turan Karayılan Mahallesi’nde partililerle bir araya geldi
Sonraki İçerik”Zaman Yolcularıydık, Sevdalandık” konulu şiir dinletisine yoğun ilgi