CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu Muradiye Mahallesinde

Dr. Ender ÇOLAKOĞLU: ”CHP’de Birlik ve Kardeşlik Kazanacaktır”

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu Muradiye Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Dr. Ender Çolakoğlu Muradiye Mahallesinde coşku ile karşılandı.

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu, seçim çalışmaları kapsamında, yapılacak olan genel seçimler öncesinde çalışmalarına yoğun tempo ile hız kesmeden devam ediyor.

Tüm partilileri, ilçeleri, ilçelerdeki muhtarlıkları, mahalleleri, ilçe teşkilatlarını ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyor. Vatandaşların sorunlarını dinliyor, sohbet ediyor, ben değil biz diyor, hedefe doğru emin adımlarla ilerliyor.

1-
Muradiye mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Çolakoğlu: ‘Öncelikle akşamın bu saatinde iş yorgunluğu kafa yorgunluğu zihin yorgunluğu olmasına rağmen bizlere gönüllerinizi açtığınız için teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi önümüzde tüm ülkenin kaderini belirleyecek çok önemli bir seçime hazırlanıyoruz.2015 seçimlerinde gönlümüzün partisi Cumhuriyet Halk Partisinden milletvekili aday adayı olduğumu biliyorsunuz. Uzun bir süredir, yaklaşık sekiz, on aydır çalışmalarım devam ediyor. Burada bulunan arkadaşlarla çeşitli ortamlarda bir arada bulunduk. Bugün burada mahallemizin güzide sakinleri ile bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunalım istedik. Toplumun sorunlarının çözümü için bu sorunlara duyarsız kalmayı içimize sindiremeyiz.

Ülkemizin, bölgemizin durumuyla ilgili bireysel olarak sorumluluktan kaçamazdım. Sorumluluk bilinci içerisinde bu sorunların çözümünde katkı sunabileceğimi düşünüyorum. İçinde yaşadığımız toplumun tüm sorunlarını çözmek için, ekmek yediğimiz memleketin insanlarına hizmet etmek için siyasetin içerisindeyim. Ülkemizin ve özellikle Hatay’ın dokusunu, bölgemizin sorunlarını, kaygılarını çok yakinen bilen birisiyim. Ülke bir kabus dönemi yaşamaktadır. Bizler gibi demokrasiyi, çağdaşlığı, aydınlığı ve sosyal demokrasiyi hayatının ekseni yapmış insanların ülke gidişatından memnun olmaları imkânsızdır.

Geldiğimiz bu noktada partimizin içinde görev alarak katkı sunmak, sorumluluk almak, toplumun yaşam kalitesini arttırmak adına bu göreve talip oldum. Bütün siyasetçiler görev yaptıkları temsil ettikleri siyasi partilerin iktidara gelmesini isterler. Bizde siyaset yaptığımız, gönül verdiğimiz, sevdalısı olduğumuz umudun partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara gelmesini istiyoruz.

Bugün burada gördüm ki, sizleri buraya toplayan heyecan, başarıya giden yolda, iktidar olma adına bizleri her geçen gün hedefimize yaklaştırmaktadır. Bizler hedefe ulaşmak için birlik olmalıyız. İnsanların sorunlarını dinlemek, samimi olmak, sorunlara duyarlı olmak, sorunların çözümüne katkıda bulunmak, sürekli insanlarla iletişim içerisinde olmak, toplumun yaşam kalitesini yükseltmek benim için siyasetin ana amacıdır. Talip olduğum görev Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferlerine hak ettiği değeri vermek ve bu değer ölçüsünde Cumhuriyet Halk Partisi’nin sahip olduğu tüm imkanları parti tabanına ve örgütüne seferber etmektir. Bu neferler sizlersiniz. Bu neferler, örgütün peşinde koşan seçmenleri, örgütün mahalledeki temsilcileri, örgütün mahalledeki seçim komiteleri ve sırası ile ilçe yönetimi, ilçe başkanlarıdır.

Bu seçimlerde hep beraber olmayı hep beraber çalışmayı her konuyu beraber tartışmayı ilke edineceğim. Seçim süresi boyunca sürekli görüşeceğiz. Seçimden sonrada bu görev bize nasip olursa, bir milletvekili nasıl olur hep beraber göstereceğiz.İnsanlara işte milletvekili böyle olur, işte benim vekilim budur cümlesini
kurduracağıma inanıyorum. Benim sizlere vereceğim tek söz budur. CHP’de birlik ve kardeşlik kazanacaktır.
Cumhuriyet Halk Partisinin kadroları, ülkeyi içinde bulunduğu çıkmazdan kurtarmaya, Cumhuriyet ilkelerini savunmaya ve partimizi iktidara taşımaya hazırdır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin çalışkan, vefakar, yurtsever, aydın insanları partimizi iktidara taşıyacaktır” şeklinde konuştu.

IMG_1824 IMG_1806 IMG_1797 2 1-