Hatay Payas Saadet Partisi İlçesi kongresi yapıldı

Kongrede konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulunarak şunları söyledi; “Mısır’da Sisi’ye demediğini bırakmayarak, milletimize karşı “Rabia” işareti yapacaksın ama Sisi’ye darbe yaptıran ABD’ye taraftar olacaksın. Oyuncağına karşı, Sisi zalimdir şöyledir böyledir diyor. Evet, doğru Sisi alçağın ta kendisidir. Ama asıl yiğitlik Sisi’ye darbe yaptıran ABD’ye karşı tavır alabilmektir. Sisi’ye laf söyleyerek milleti aldatacak fakat Sisi’iyi karşına alırken onu oraya iktidara getirenlerle berabersin”dedi.

IMG_3298

DOĞU’DA KAN AKMASIN DİYE ÖCALAN İLE GÖRÜŞENLER ORTADUĞU’DA AKAN KANIN DURMASI İÇİN GÖRÜŞME YAPMIYOR

Devletin Terörist başı Abdullah Öcalan ile görüşmelerini de eleştiren Doğan şu sert ifadelere yer verdi. Türkiye’de herkesin yüzde yüz terörist olduğu noktasında şüphe etmeden altına imza atacağı Abdullah Öcalan ile devlet görüşme yapıyor. Soruyoruz Öcalan ile neden görüşüyorsunuz? Diyorlar ki; Evet teröristtir ama artık analar ağlamasın şehit haberleri gelmesin barış olsun diye görüşüyoruz. Daha önce bu görüşmeleri de inkâr ediyorlardı. İyide ey Allahtan korkmazlar siz doğuda kan dökülmesin diye yüzde yüz teröristle görüşme yaparken, Ortadoğu’da milyonlarca insanın kanı akmasın diye Beşşar Esad ile neden görüşme yapmıyorsunuz? Kaldı ki kan akmasın diye görüşme yapanlara da iftira atıyorsunuz hakaretler yağdırıyorsunuz. Bu şu anlama gelir; Türkiye’de kan dökülmesin ama Ortadoğu’da dökülmüş önemli değil.

NE ESAD’ÇIYIZ NE PARELELCİ BİZ MİLLİ GÖRÜŞÇÜYÜZ

Doğan sözlerini şu sözlerle tamamladı “Ulusal basın bize ambargo koyuyor. Bizi çıkartmıyor. Sesimizi duyurmak için davet eden kanallara çıktığımızda bu defa paralelci dediler. Neden o kanala çıkıyorsun diyorlar. Bizim nereye çıktığımız neden bu kadar önemli ki, benim çıktığım yerde ne konuştuğum önemlidir. Sen dün o kanalda Erbakan hocaya hakaret ettin. Bana şimdi ateistler toplandı gelip bir konuşma yapar mısın deseler koşa koşa gider davamı anlatırım.

Bize birileri Esedçi,Paralelci Ergenekoncu dedi diye biz ne Esedçi olduk ne Ergenekoncu ne de Paralelci olduk. Biz hayat boyu ve her zaman milli görüşçüydük bundan böyle öyle kalacağız ve Saadet Partisi olarak Suriye’nin Mısır’ın Irak’ın tüm Ortadoğu’da ve zulüm gören Müslümanların gerçek sahibiyiz ve İslam birliğini kuracağız Allah’ın izni ile” diye konuştu.

YEREL SEÇİMLERDE PAYAS’TA KİMSENİN TAHMİN EDEMEYECEĞİ NETİCEYİ ALDIK

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da yaptığı konuşmada “Payas’ta geçtiğimiz yıl sıfırdan başlayarak son aylarda, Allahın lütfu ile ilçe teşkilatımızın üstün fedakârlıklarıyla kimsenin tahmin edemeyeceği neticeyi aldık herkes gördü. Bu başarı baştan görülseydi durum daha farklı daha başarılı olurdu. Şimdi bize Payas’ta favorisiniz diyorlar. Buna Haziranda alacağımız oy ile sahip çıkacağız. Payas teşkilatımız yarım kalan bu işi 2019 yerel seçimlerinde de tamlayacaktır. Dört ay sonra genel seçimlerde bu işin provasını yapmış olacağız.

YAZIKLAR OLSUN!

Arap baharı diye bize yutturulan, Ortadoğu ve Müslümanların yaşadığı bölgelerin kan gölüne döndüğü bu projelerin eş başkanı olanlar, aynı zamanda iktidara gelme uğruna İslam dinini tahrif etme hususunda 1400 yıllık Hz. Peygamberimizin getirdiği bu dini, ılımlı İslam projesi, medeniyetler ittifakı adı altında bozmaya çalışanlara ılımlaştıranlara yazıklar olsun” dedi.

Konuşmalardan sonra yapılan oylamada mevcut başkan Cuma Arıcı yeniden seçildi.

Kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Genel İdare Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İlçe teşkilatı, partililer ve bazı Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri katıldı.

IMG_3309 IMG_3305 IMG_3302 IMG_3300 IMG_3298

Önceki İçerikMilletvekili aday adayı Hakan MAZMAN adaylığını açıkladı
Sonraki İçerikİSKENDERUN BELEDİYESİNDEN 14 ŞUBATTA 14 NİKAH TÖRENİ
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.