Arsuz’da Sanatseverler buluştu

İskenderun Belediyesi Musiki Cemiyeti Başkanı Ahmet Öz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti. Başkan Nazım Culha’yı cemiyetin kuruluşu ve sanatsal faaliyetleri hakkında bilgilendiren Öz, halkı yönetime katan anlayışı ve başarılı çalışmalarından dolayı da tebrik etti.

1985 yılında kurulan İskenderun Belediyesi Musiki Cemiyeti’nin 30. sanat yılını geride bıraktığını anlatan Öz, Arapça Müzik Korosu ile enstrümanları çalan ve şarkıları söyleyenlerin tamamının da çocuklardan oluşan Çocuk Korosu ile Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğini de bünyelerinde barındırdıklarını ifade etti.
Arapça Korosu’nun 30 Mart’ta Akçalı’da vereceği konserin hazırlıklarını sürdürdüğüne de değinen Ahmet Öz, halk müziği, tiyatro, müzik dinletisi gibi her türlü sanatsal faaliyette de belediyeye destek olmaya hazır olduklarının altını çizdi.

IMG_3813
Sanata ve sanatçıya önem veren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise İskenderun Belediyesi Musiki Cemiyeti’nin 30. yılını kutlayarak, “Dostlarımızla yaşadığımız gönül birliği bizleri hizmet etme anlamında motive diyor. Sanat ve kültür hayatına yaptığınız katkılardan ve ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederim. Sizlerin varlığı, bizler için en büyük destektir. Seçim döneminde halkın özlemi, beklentisi ve görüşü doğrultusunda bir aday belirlenmesi ve bu görüşün sandığa yansıması Arsuz Belediyesi’nin en büyük şansı diyebilirim. Bizler de halkımız ne isterse o doğrultuda hizmet yapmaya özen gösteriyoruz. Hizmet kadar, halkla ilişkiler de çok büyük önem taşıyor. Bu anlamda, halkçı belediyeciliğin gereği olarak, halkımızla birlikte Arsuz’a hizmet etmenin hazzını hep beraber yaşıyoruz” derken, İskenderun Belediyesi Musiki Cemiyeti’nin verdiği konserlerle müzikseverlerin gönüllerini fethettiğini ifade etti.

IMG_3833 IMG_3818 IMG_3813