Milletvekili aday adayı Kamil Turan İTSO’yu ziyaret etti

CHP Hatay milletvekili aday adayı Kamil Turan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Turan, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşerek, İskenderun’un ekonomik sorunlarını ve milletvekili olması halinde İskenderun için yapmak istedikleri projeleri anlattı. Sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yapan milletvekili aday adayı Kamil Turan, “Ekonomiye yön veren bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlayan İskenderun halkının artık güvenle baktığı bir Ticaret Odası var.

KAMİL TURAN İTSO ZİYARETİ (1)

İTSO Yönetimine ve Başkan Levent Hakkı Yılmaz’a çalışmalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Siyasette böyle inandırıcılığı güvenilirliği olmalı, bizlerde bu şekilde hatay’a hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının önemini çok iyi biliyoruz ve bu kuruluşların bölge ve ülke siyasetinde çok etkin olduğu bir gerçektir. Bu bağlamda bölge ekonomisi için İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası önemli bir yere sahip” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Aday adaylığınızın hayırlı olmasını temenni ediyorum. İskenderun’u ve bölgeyi yakından tanıyana bir isim olmanız, daha önce de siyasetin içinde olmanız, sizin için önemli olduğunu düşünüyorum. Bu bağlamda Türkiye’nin sorunlarını anlayabilen, halka anlatabilen ve çözüm bulmaya çalışan bir siyaset yapılması gerektiğini düşünüyoruz. İTSO olarak her partiye eşit mesafedeyiz. Şehrimizin genel ve ekonomik sorunlarına katkı veren projelerin de yanında olduğumuzu ayrıca belirmek isterim. Milletvekili aday adaylığınızın hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi. CHP Hatay milletvekili aday adayı Kamil Turan’ın ziyaretinde İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen ve İTSO Yönetim kurulu üyesi Adnan Mursaloğlu’da hazır bulundular.

KAMİL TURAN İTSO ZİYARETİ (6) KAMİL TURAN İTSO ZİYARETİ (1) KAMİL TURAN İTSO ZİYARETİ (5) KAMİL TURAN İTSO ZİYARETİ (4) KAMİL TURAN İTSO ZİYARETİ (3) KAMİL TURAN İTSO ZİYARETİ (2)

Önceki İçerikİskenderun Belediye Meclisi Toplantı
Sonraki İçerikArsuz asfaltla donatılıyor