CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Mustafa Kamil Turan Nardüzü mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Kendisini kabul ettikleri için teşekkür ederek konuşmasına başlayan Mustafa Kamil Turan kısaca kendisini tanıttı ve ” İskenderunluyum ama Nardüzü ve Karaağaç Mahalleleri benim için evimin içindeki odalar gibidir. Yıllardır ailelerimiz bir arada yaşamış, bizler dostlar edinmişiz, beraber çalıştığımız arkadaşlarımız olmuş. Sizlerin acılarını, kaygılarını, hüzünlerini içimizde hissederiz. Sevinçlerimiz, mutluluklarımız ve geleceğimiz ortaktır” dedi.

Aday adayı Mustafa Kamil Turan iktidarın büyükşehir yasasıyla Karaağaç ve Nardüzü beldelerini hemen yanı başındaki İskenderun’a değil de yeni kurulan Arsuz İlçesine bağlayarak art niyetli olduğunu gösterdiğini söyledi. “Sizleri Arsuz’a sıkıştırmak, kısıtlı imkanları olan bir belediyeyle, çaresiz ve kendilerine muhtaç bırakmak istiyorlardı. Siz bu oyunu bozdunuz. Ayrışmadınız ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı aldınız.

1

 

İktidarı Hatay’da yendiniz,devirdiniz ve Hatay da bir devri kapattınız. Elinize ve yüreğinize sağlık” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisinden 30 Martta seçilen Arsuz Belediye Başkanı, meclis üyeleri ve Hatay Büyükşehir Belediye başkanı ile birlikte Arsuz ilçesinde çok önemli hizmetler yapılacağına inandığını söyledi.

Mustafa Kamil Turan CHP’li belediyelerde yolsuzluktan, hırsızlıktan bahsedilemeyeceğini başta İzmir, Eskişehir olmak üzere tüm CHP’li belediyelerin halkla beraber ve halk için çalıştıklarını, belediyeciliğin en güzel örneklerini verdiklerini söyledi. “AKP ise yerelden genele rant şirketidir. Değil Arsuz’a Hatay’a bir çivi çakamadılar. Arsuz – İskenderun yolu 12 yıldır neden bitirilmiyor. Her yıl onlarca insan ölüyor” dedi.
Vatandaşların sorularını yanıtlayan Turan “Seçilemezseniz sıralamaya giremezsiniz siz ya da çevreniz küser mi?” sorusuna “sadece mevki için aday olmadım, 2015 seçimlerinde CHP’yi iktidara taşımak için aday oldum. Önemli olan benim milletvekilliğim değil CHP’nin iktidar olması, kim aday gösterilirse koluna girer çalışırız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisinin sıradan bir üyesi olmanın çok onur verici olduğunu söyleyen Turan “Birlikteliğimiz, dayanışmamız sürerse hedefimize ulaşırız. Hatay seçimleri iyi bir örnektir. İktidara inanmış halka heyecan ve güven veren kadroları desteklemeliyiz. Benim hedefim milletvekilliği değil Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapmaktır. Sizlerden güç alarak örgütümüzü motive edebiliriz. Oy alamadığımız yerlere gideceğiz. Gitmediğiniz yer sizin değildir. Bir tek kişi yeterli değildir. Güçlü kadrolara ihtiyacımız var. Kadrolarımız zenginliğimizdir” dedi.

Milletvekillerinin nasıl belirleneceği ve milletvekillerinin seçildikten sonra da halktan kopmasını nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine Turan halkta ve örgütte karşılığı olan yapıyı ortaya koyacak ve adaleti yansıtan her türlü yönteme razı olduklarını söyledi ve “aday olmadan önce de yanınızda olan seçildikten sonra da yanınızda olur. Güven duyduğunuz, hesap sorabileceğiniz, bölgenin sorunlarını ülke gündemine taşıyabilecek yürekli adayları destekleyin” dedi.

2015 seçimlerinde halkın parasıyla saraylar yaptırarak saltanat sürmek isteyenlerden kurtulmak gerektiğini söyleyen Turan “ Yerel seçimlerde Hatay’da bunu başardıysak, tüm Türkiye’de de başarabiliriz, ben buna inanıyorum sizler de inanın” diyerek sözlerini tamamladı.

4 3 2 1