İskenderun Belediye’sinden ücretsiz tiyatro

İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Hazırlıkları süren “AY TEDİRGİNLİĞİ ” ve “DOKUZ CANLI” isimli oyunlar 07.Şubat.2015 tarihinden itibaren İskenderun Belediye Kültür Sarayında halka ücretsiz olarak sahnelenmeye başlanacak.

2 perde ve 17 tablodan oluşan Polisiye komedi türündeki “DOKUZ CANLI” isimli oyun Tayfun Türkili tarafından yazılmış Özer Yüksel tarafından yönetilecektir.

Yönetmen Özer Yüksel; çalışmalara disiplin ve azimle devam ettiklerini belirterek İskenderun halkını güldürecek ve keyifle izleyecekleri bir oyun ortaya çıkartmak üzere, tüm oyuncu ve teknik ekibin büyük fedakârlıklarla haftada beş gün mesai saatleri dışında çalışarak hazırlandıklarını ifade etti. Oyunda Anıl Yılmaz, Deniz Gülistan Er, Gamze Karadağ Çakmak, İbrahim Kırat, Lina Arusoğlu, Nejat İbrahim Sarı, Özer Yüksel, Rıza Enkar ve Uysal Gökşen olmak üzere 9 oyuncu görev alacak.

Screenshot_1

İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncularının hazırladığı bir diğer oyun ise “AY TEDİRGİNLİĞİ” isimli oyun. Özen Yula tarafından yazılan, Seyfettin Babat tarafından yönetilecek oyun 13.Şubat.2015 tarihinde Belediye Kültür Sarayında sahnelenecek.1950’lerin İstanbul’un da denize yakın tenha bir kuytu köşede geçen oyunda, bir zamanların insanlarına dair tehlikeli bir hikaye anlatılıyor.2001 yılında Afife ödüllerinde Özen Yula’ya En Başarılı Oyun Yazarı ödülü kazandıran “AY TEDİRĞİNLİĞİ” oyununda Gizem Yüksel ile Seyfettin Babat sahne olacak.

Screenshot_4 Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_1