HATAY’A HİZMET ETMEK İÇİN ÇIKTIK BU YOLA

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hemşehrileriyle hizmet istişarelerinde bulunmak üzere Hassa ilçesinde düzenlenen toplantılara katıldı, halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı.

Hassa’da sırasıyla Demrek, Aktepe, Yukarı Karafakılı, Söğüt ve Akbez mahallelerinde hemşehrilerinin büyük katılımıyla gerçekleşen toplantılara katılan Başkan Savaş’a CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün ve CHP Hassa İlçe Başkanı Talat Ergüneş eşlik etti.

BAŞKAN SAVAŞ “HATAY’A HİZMET ETMEK İÇİN ÇIKTIK BU YOLA” (2)

Sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Başkan Savaş, Hatay’ın her karışına hizmet etmek üzere çıktıkları bu zorlu yolda birlik içinde, el ele vererek il genelinde çalışmalar yapmak istediklerini ifade etti.

Hemşehrilerinin taleplerini ve sorunlarını dinleyerek sunulacak hizmetler hakkında bilgiler aktaran Başkan Savaş, altyapı, yollar, içme suyu ve kanalizasyon gibi temel problemleri il genelinde tespit ettiklerini ve bu yönde hummalı çalışmalar yapmaya başladıklarını söyledi.

Ayrım gözetmeksizin herkese hizmet edeceklerini ve huzuru sağlayacaklarının sözünü verdiklerini hatırlatan Başkan Savaş, “Çok şükür ki ilimizde sağduyunun hakim olması bizim huzuru sağlama sözümüzün gerçekleşmesinde önemli bir faktör oldu. Bu anlamda hemşehrilerimize verdiğimiz huzur sözü gerçekleştiğine göre şimdi sıra Hatay’ımızın eksiklerini tamamlayarak modern bir ilin temellerini atmak ve hız kesmeden ilimizi kalkındırmakta.”dedi.

BAŞKAN SAVAŞ “HATAY’A HİZMET ETMEK İÇİN ÇIKTIK BU YOLA” (13) BAŞKAN SAVAŞ “HATAY’A HİZMET ETMEK İÇİN ÇIKTIK BU YOLA” (12) BAŞKAN SAVAŞ “HATAY’A HİZMET ETMEK İÇİN ÇIKTIK BU YOLA” (11) BAŞKAN SAVAŞ “HATAY’A HİZMET ETMEK İÇİN ÇIKTIK BU YOLA” (10) BAŞKAN SAVAŞ “HATAY’A HİZMET ETMEK İÇİN ÇIKTIK BU YOLA” (9)

Önceki İçerikİskenderun Belediye Meclisi 2 Gündem Maddesiyle Toplanıyor
Sonraki İçerikCHP Hatay Milletvekili aday adayı Ecz. Ali ASLAN seçim çalışmalarını sürdürüyor