CHP Milletvekili Aday Adayı Çolakoğlu, Kumlu ‘da Partililerle Buluştu

Seçim çalışmaları kapsamında, yapılacak olan genel seçimler öncesinde CHP’nin ilçe teşkilatlarını ziyaret eden milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu, parti teşkilatı ve partililer tarafından büyük ilgi gördü.
Dr. Ender Çolakoğlu’nu, CHP Kumlu İlçe Teşkilat Başkanı Ali Biçer, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı.

CHP Kumlu İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen programda Çolakoğlu kısaca kendisini tanıttı.
Milletvekili aday adayı Çolakoğlu, ”Bende sizler gibi köklü atadan babadan CHP’liyim. Bu partinin değerlerini savunduğu fikirleri hayatına özümsemiş biriyim. Bizimde yolunda gitmediğini düşündüğümüz eksik olduğunu düşündüğümüz şeyler var. Çoğunuz bunları biliyorsunuz. Böyle bir görev bize nasip olursa benim birinci görevim örgütlere, örgütün temel taşı olan mahalle temsilcilerine değer vermek onların emeklerini karşılıksız bırakmamaktır. Milletvekili aday adayı olarak yapmak istediğim en önemli şey budur. Parti Örgütünü muhatap almazsak örgüte ve çalışanlarına gereken değeri vermezsek sorunları çözemeyiz.

IMG_9937

Bugün yaşadığımız problemlerin temelinde veya geçmişten bugüne kadar partimizin Hatay için söylüyorum gerilemesinde örgütlerin ve örgüt zihniyetinin ciddiye alınmaması ve seçilmiş insanların bireysel siyaset yapmasından kaynaklı sorunlar olduğunu düşünüyorum. Böyle bir görev nasip olursa örgüt ve milletvekili arasında nasıl çalışılır, bu organizasyon nasıl yapılır, Kumlu ‘da ve Hatay’ın diğer tüm ilçelerinde bir milletvekili ilçe örgütüyle beraber bir bütün olarak nasıl hareket eder herkese gösterme şansı bulabiliriz inşallah, seçilmiş milletvekili ile örgütün birlikte çalışması sağlanamadan başarıya ulaşmak bana göre imkansızdır. Bu sağlanamayacaksa kimin milletvekili seçildiğinin de bir önemi olmayacaktır. Partimizi Hatay’da eski dönemlerde olduğu gibi en parlak dönemlerine hep birlikte taşıyabiliriz. Bu atmosferi Hatay’da yaratabiliriz. Ben buna hazırım, fikren hazırım ruhen hazırım, bedenen hazırım.

Çiftçilerimizin hayat standardında en ufak bir iyileşme olmamış, aksine bugün dünden daha da kötü olmuştur. Tarım politikaları iflas etmiş durumdadır. Bölgemizde üretim alanları arttırılmalıdır. Çiftçiye sağlanan teşviklerin desteklenmesi gerekmektedir. Ekilen biçilen tarımsal alanlar azalmış, tarım toprakları terk edilmiş, işsizliği dengeleyen bir sektör olan tarımdan kaçış hızlanmış, yani tarımda çalışan sayısı düşmüş, köylerimiz boşalmış, çiftçimizin, köylümüzün geliri her geçen yıl azalmış ve borç batağına sürüklenmiştir. Çiftçilerimizin tamamı neredeyse borçlu ve borçlarını ödeyemez duruma gelmiştir. Köylümüz, çiftçimiz tam manasıyla bitmiş durumdadır. Bölgenin en önemli tarım alanlarından biri olan Amik Ovası’nda çiftçilik yapan üreticiler, uygulanan tarım politikalarından kaynaklı artık iflasın eşiğine gelmiştir. CHP, çiftçiyi yok sayan anlayışa son verecektir. Hepinize bana zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kumlu İlçe Teşkilat Başkanı Ali Biçer ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu’na ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek başarılar dilediler.

IMG_9997 IMG_9959 IMG_9937 IMG_9979 IMG_9973 IMG_9965 IMG_9963

Önceki İçerik166 PROJE HATAY’A HAYAT KATACAK
Sonraki İçerikÇöp kovaları ile dış mekan sigara küllükleri yerleştiriliyor