CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu Hassa İlçe Teşkilatını ziyaret etti

Seçim çalışmaları kapsamında, yapılacak olan genel seçimler öncesinde CHP’nin ilçe teşkilatlarını ziyaret eden milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu, parti teşkilatı ve partililer tarafından büyük ilgi gördü.
Dr. Ender Çolakoğlu’nu, CHP Hassa İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı.
CHP Hassa İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen programda Çolakoğlu kısaca kendisini tanıttı.

Milletvekili aday adayı Çolakoğlu, ”Hayata soldan bakmayı ilke edindim. Partili bir aileden geliyorum. Atatürk ilkeleri bizim için hayatın vazgeçilmesi oldu. Bu ilkelerle yetiştiğimiz içinde siyaset gündeme geldiğinde Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olmaya karar verdim.

IMG_9892

Laik, demokratik cumhuriyetin kazanımlarından vazgeçmeyeceğiz. “Herkes için CHP” sloganıyla meydanlara inecek ve “CHP varsa, herkes için var” diyerek toplumun tüm kesimlerinden oy isteyeceğiz.Birlik olacağız, hep birlikte omuz omuza çalışacağız.Hatay’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin içinde bulunduğu duruma seyirci kalmak mümkün değildir. Erozyona uğruyoruz. Milletvekili çıkarma sayısının dönem dönem sayısal olarak gerilediğini görmekteyiz. Bunun nedeni ise örgütlerin harekete geçirilememesi, seçilmiş kadroların örgütlerle irtibat kuramaması, örgütteki kırgınlıkların giderilememesi, küskünlüklerin giderilememesi gibi örgütle seçilmişler arasında meydana gelen iletişim kopukluğunun ve siyaset yapma konusundaki eksikliklerin olduğunu düşünüyorum. Bu konuda neden siyasete girdiğimizin onlarca cevabı verilebilir belki ama bir tane örnek vermem gerekirse seçilmişlerin önderlik edebilecek insanların örgütle sıkı ilişkiler kurarak, onları muhatap alarak bir çözüm platformu oluşturmasından geçtiğini düşünüyorum.

Cumhuriyet Halk Partisinin güçlenmesini sağlayacak ana anahtarının geçmişteki hataların giderilmesini sağlayacak ana ilacın bu olduğunu düşünüyorum. Bu sağlanamazsa örgütler kıymetli hale getirilemez ise örgütler değerli hale getirilemez ise örgütler muhatap alınamaz ise örgüt yönetimleri mahalle temsilcileri kendilerinde bu ruh halini sergileyemez ise inanın milletvekilinin kim olduğunun da bir önemi yoktur. Parti olarak kendimizi büyütmemiz gerekiyor. Bunun içinde örgütle beraber çalışan, örgütü sokaklarda harekete geçiren bir organizasyona ihtiyaç vardır.Ben bu göreve talibim. Yakama rozet takmaktan ziyade örgütle beraber çalışmaya talibim, örgütümüzü yüceltmeye talibim, örgütümüzü kıymetli hale getirmeye talibim.

Süreç nasıl olacak bilmiyoruz, milletvekili adayları nasıl belirlenecek bilmiyorum ama her ne yöntemle olursa olsun bir şekilde bu görev bize nasip olursa bu sözlerimin nasıl gerçekleştiğini hep beraber sizlerle beraber herkese gösterme fırsatı bulacağız. Hassa’da da Cumhuriyet Halk Partisini çıkabileceği en yüksek noktaya hep birlikte çıkaracağız. ‘şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Hassa İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu’na ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek başarılar dilediler.

IMG_9912 IMG_9892 IMG_9910 IMG_9907 IMG_9902 IMG_9899

Önceki İçerikABD’de firmalara yönelik yatırım zirvesi düzenleniyor
Sonraki İçerikArsuz’da bozuk yollar bakımda