Karatecilerin Ulaşım Sponsoru İskenderun Belediyesi

Hatay bölge şampiyonu olarak Türkiye Karate şampiyonasına gidecek olan minik karateciler ve teknik ekip İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük’ü makamında ziyaret ettiler.

28-30 Ocak 2015 tarihleri arsında Sakarya ilinde yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasına gidecek olan sporculara İskenderun Belediyesi ulaşım desteği verecek.

Screenshot_1

 

Ziyarette duygularını ifade eden Karate Teknik Ekibi antrenörleri, geçen hafta yapılan Halk Gününde sorunumuzu dile getirmiştik. Sağolsunlar; Belediye Yönetimi derdimize derman oldu. Bize ulaşım desteği sağladılar. Biz de bu jeste karşılık İskenderun’u en iyi şekilde temsil edip madalyalarla şehrimize döneceğiz dediler. İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, Sakarya’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına imkânsızlık nedeniyle gidememe durumuna düşen İskenderunlu minik karatecilere sahip çıkarak, onlara ulaşım desteği verdiklerini söyledi. Başkan Yardımcısı Gözüküçük, bu sporcular şehrimizi temsil edecekler. Onlara Başarılar diliyorum. Umarım Türkiye Şampiyonlukları kazanarak şehrimize dönerler dedi.