İskenderun’da Yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Şampiyonası Sona Erdi

22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında ilçemizde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Şampiyonası Pazar günü yapılan final maçları ile sona erdi.

Şampiyonaya Türkiye’nin çeşitli İllerinden kız ve erkek voleybol takımları olmak üzere yaklaşık 300 sporcu katıldı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’un tanıtımı adına yapılan şampiyonanın önemine vurgu yaparak, ilçemize gelen voleybol takımları ile yakinen ilgilendik. Sporu ve sporcuyu seven bir Belediye Başkanı olarak, böylesine güzel organizasyonların artık İskenderun’da sıkça yapılmasından dolayı da mutlu olduğunu ifade etti.

 

IMG-20150126-WA0000

Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in misafiri olarak yemekte buluşan Konya, Çankırı, Adana, Kayseri, Antalya, Isparta, Ankara, Osmaniye, Niğde ve Samsun gibi illerden gelen voleybol koçları, İskenderun Belediyesinin ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini ifade ettiler. İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ali Arıkoğlu ise duygularını şu şekilde ifade etti. İskenderun çok ciddi bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Turnuvaya sahip çıkan, bize her türlü hizmette ilgisini esirgemeyen Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e teşekkür ediyorum dedi. İskenderun İlçe Kapalı Spor Salonu ile Sakarya Belediye Kapalı Spor Salonunda Pazar günü yapılan final maçları sonrasında kız ve erkek gruplarında birinci olan takımlar, önümüzdeki ay Eskişehir ilinde yapılacak Türkiye şampiyonasında mücadele edecekler.