KICI MAHALLE KONAĞI AÇILDI

Kıcı Mahallesinde 30 Mart yerel seçimleri öncesi yaptırılan çok amaçlı Konağın açılış töreni; Kaymakam Abdulaziz AYDIN, Belen Belediye Başkan Vekili Halil POLAT, İlçe Jandarma Komutanı Jan.Yzb.Salih AYGÜN, Emniyet Amiri Ahmet BEŞLİ, Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri ve Kıcı Mahalle sakinleri katılımı ile yapıldı.

DSC_0364

Açılış töreni Kıcı Mahalle Muhtarı Ahmet SOYSAL’ın konuşması ile başladı. Muhtar SOYSAL, açılış törenine katılımdan dolayı teşekkür ederek, binanın yapımında emeği geçen herkese şükranlarını ifade etti. Mahalle halkından Mehmet SAVAŞÇI söz alarak, mahalleye kazandırılan bu eserden dolayı emeği geçenlere teşekkürlerini belirtti.

Kaymakam AYDIN; Belen’de iki yılı aşkın bir süredir görev yaptığını, görev yaptığı süre içerisinde Kıcı’ya her geldiğinde ayrı bir sevgi ve nezaketle karşılandığını, daha önce eski okulun bulunduğu bu yerin, son yıllarda Halk Eğitim Kursları için kullanıldığını ve büyük onarıma ihtiyacı bulunduğunu, 30 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesi İl Genel Meclis üyeleri ile yapılan görüşme neticesinde, binanın tamir ve bakımı ile ilgili Köylere Hizmet Götürme Birliğimize ödenek sağlandığını, ancak yapılacak tamir ve bakımın ekonomik olmayacağı değerlendirilerek, Muhtarlık ve Düğün Salonu yapım projesinin burada uygulanması kararı alındığını ve seçimler sonucu Birlik tüzel kişiliği sona ereceğinden bir ay gibi bir sürede binanın tamamlanarak mahalleye kazandırıldığını, binanın yapımında emeği geçen önceki muhtar Şit MÜLAYİM’e ve yeni Muhtar Ahmet SOYSAL’a teşekkür ederek, konağın mahalle sakinlerine hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kıcı Mahalle Konağının açılış kurdelesinin, Kaymakam Abdulaziz AYDIN, Muhtar Ahmet SOYSAL ve önceki Muhtar Şit MÜLAYİM tarafından kesimi ile binanın açılış töreni sona erdi.

DSC_0433 DSC_0403 DSC_0380 DSC_0364

Önceki İçerikDörtyol’da 27 bin 500 öğrenci yarı yıl tatiline başladı
Sonraki İçerikKıcı İlköğretim okullarında karne dağıtım töreni düzenlendi