Başkan Savaş Türkiye Oryantiring Sporuna Dikkat Çekti

Hatay’ı kalkındırmak amacıyla fikir alışverişi toplantılarına devam eden Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Koray Daver ve yöneticilerini ağırladı.

Kısa adı HATMEK olan Hatay Mesleki Eğitim Kursları binasında sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Oryantiring spor dalının Hatay’da yaygınlaşması adına federasyonun yapacağı çalışmalara sıcak baktıklarını ifade eden Başkan Savaş, Hatay’daki sportif aktivitelere ve sporculara her zaman destek vermeye çalıştıklarını belirterek, Türkiye’de henüz yaygınlaşma eğiliminde olan oryantiringin, bedensel ve zihinsel gelişime katkı sunduğuna dikkat çekti.

BAŞKAN SAVAŞ, ORYANTİRİNG SPORUNA DİKKAT ÇEKTİ
Federasyon yöneticileri, Başkan Savaş’ın sıcak ve ilgili karşılamasına teşekkür ederken, oryantiringin Hatay’da yaygınlaşması için 2015-2016 sezonunu kapsayan tanıtım, eğitim ve yarışma organizasyonları düzenleyeceklerini ifade ettiler.

Yapılan kısa konuşmaların ardından yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Savaş ve federasyon yöneticileri çekildikleri hatıra fotoğrafıyla ziyareti sonlandırdılar.

Önceki İçerikBaşkan Seyfi Dingil’den Charlie Hebdo dergisine anlamlı mesaj
Sonraki İçerikŞUBAT 2015 ER CELBİNDE SİLAHALTINA ALINACAK YÜKÜMLÜLERE AİT DUYURU