Mavi zehir roman’ı çıktı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mavi zehir romanının yazarı 16 yaşındaki İskenderun’lu İncinur Karakoç’u tebrik etti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil; İncinur kızımızın bu başarısından dolayı öncelikle İskenderun adına gurur duyuyorum. Şehrimizin sanatçılarına sahip çıkmamız gerekiyor. Bu yaşta böylesine zor bir eseri kaleme almak kolay değil. Ama kızımız bunu başarmış ve ilk romanını çıkartmış. Bizde kendisine yardımcı olacağız dedi.

İnşallah önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin önemli yazarlarından birisi olursun diyerek başarılar dileyen Başkan Seyfi Dingil daha sonra roman hakkında bilgiler aldı. Ziyarette duygularını ifade eden 16 yaşındaki yazar İncinur Karakoç, gitarcı bir kızın başından geçen olayları anlatan ilk romanı Mavi Zehir kitabını imzalayarak Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e hediye etti. İncinur Karakoç sözlerine şöyle devam etti; Edebiyat benim için bir tutku. Bu yola Mavi Zehir adlı ilk romanım başladım. En büyük hedeflerimden birisi de Dünyanın en iyi gerilim romanı yazarı olmak. Bu konuda beni kabul eden, değer veren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.

Screenshot_1 - Kopya Screenshot_2 - Kopya

Önceki İçerikHatay’da mutlu bir hayat istiyoruz
Sonraki İçerikHATAY İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ