HATAY İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Hatay’ın her noktasında halk buluşmalarını sürdüren Hatay Büyükşehir (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Denizciler Esnaf ve Karma Odası’nın düzenlediği toplantıya katılarak hemşehrileriyle fikir alışverişinde bulundu.

İskenderun ilçesine bağlı Denizciler Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya Başkan Savaş yanı sıra, Denizciler Esnaf ve Karma Odası Hüseyin Sönmez, oda üyeleri, İskenderun Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN SAVAŞ, HEMŞEHRİLERİYLE BİR ARADA OLMAYA DEVAM EDİYOR (1)
Sohbet havasında geçen toplantıda Başkan Savaş, Meclisteki gergin ortamı geride bıraktıklarını ve Hatay’a hizmet etmek için HBB ve HATSU bütçesini oybirliğiyle kabul ettiklerini belirtti.

Hatay’ın şanına, birliğine ve bütünlüğüne yakışan bir meclis olması için canla başla çalıştıklarını ifade eden Başkan Savaş, Hatay’ın genelinde ciddi derecede altyapı eksikliğinin olduğunu ve bu eksikliği gidermek için Antakya’da olduğu gibi diğer ilçelerde de altyapı çalışmalarına başlandığını hatırlattı.

Kesimi geciken su faturaları ve yapılandırılması konusuna açıklık getiren Başkan Savaş, “Ocak ayından geriye doğru olan borçlar hiçbir şekilde zamlı gelmeyecek ve eski tarife üzerinden ücretlendirilecek. Ayrıca borçlar her hanenin ödeyebileceği şekilde taksitlendirilebilecek. Okunmayan su sayaçları ise önümüzdeki hafta sonuna kadar okunacak ve faturalar düzenli bir şekilde gönderilecek” dedi.

Denizciler Esnaf ve Karma Odası Başkanı Hüseyin Sönmez ise, Başkan Savaş’a toplantıya katılımından dolayı teşekkür ederek oda üyeleri ve esnaf adına Başkan Savaş’a plaket takdim etti.

BAŞKAN SAVAŞ, HEMŞEHRİLERİYLE BİR ARADA OLMAYA DEVAM EDİYOR (3) BAŞKAN SAVAŞ, HEMŞEHRİLERİYLE BİR ARADA OLMAYA DEVAM EDİYOR (2) BAŞKAN SAVAŞ, HEMŞEHRİLERİYLE BİR ARADA OLMAYA DEVAM EDİYOR (1)

Önceki İçerikMavi zehir roman’ı çıktı
Sonraki İçerikWhatsapp artık bilgisayarda