İskenderun Belediyesi ulaştırma mastır planı ile ilgili çalıştay yapacak

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Şehrin geleceğini yakından ilgilendiren ulaştırma mastır planı ile ilgili olarak çalıştay yapılacağını açıkladı.

Karayolları Alt yapısı, Toplu Ulaşım Sistemi, Yeni bağlantı yolları ve benzeri konularda yeni yapılandırmanın ele alınacağı çalıştay öncesinde görüşlerini ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun u güzel günler bekliyor.

Amanos Tüneli Projesinin startı ile birlikte özellikle şehrimizin konumu büyük önem arz edecek. Ulaştırma sektöründe İskenderun Altın Çağını yaşayacak dedi. Amanos tünelinin açılmasıyla birlikte şehir büyüyecek diyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bu büyüme karşısında bizde gerekli tedbirlerimizi almalıyız.

Gaziantep de bulunan bir firma Mersin Limanı yerine artık bizim şehrimizi tercih edecek. Çünkü Gaziantep – İskenderun arası 1 saat 15 dakika olacak. Firmalar neden 5 saatlik Mersini tercih etsinler. Bu gibi durumlar için yeni planlamalar, yollar yapılmalı ve yapacağız.

Yakın zamanda günde binlerce tır İskenderun’a girip çıkacak. Bu şehrin geleceği parlak. Hep birlikte bu geleceğimizi inşa edelim dedi. İskenderun Belediyesi Şehir Ulaştırma Mastır Çalıştayı 22.01.2015 (Perşembe ) günü saat 14:00 de İskenderun Belediye Meclis Salonunda yapılacak.