Erzin’de işsizliği sıfırlayacağız

AK Parti Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, AK Parti Erzin İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı için geldiği AK Parti Erzin İlçe Teşkilatı’nda Erzin’deki kamu yatırımları ile ilgili konuştu.

AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mithat Bozdağ’ın başkanlığında gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında; AK Parti Erzin İlçe Kadın Kolları Başkanı Dudu Mine İzgi, AK Parti Erzin İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gencay Eker, Erzin Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akkaş, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti’li Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

Screenshot_1
Milletvekili Türkoğlu, Erzin’in hizmetlerde yıllardır atıl vaziyette kaldığını ifade ettiği açıklamasında; “Erzin AK Parti sayesinde gerek belediyecilik hizmetlerinde gerekse kamu yatırımları ile kabuğunu kırmıştır ve Erzin’imiz hizmetlerde payına düşeni almaya başlamış ve fazlasıyla da alacaktır” ifadelerine yer verdi.

TÜRKOĞLU: “ERZİN, OSB İLE ŞAHLANACAK, İŞSİZLİK SIFIRLANACAK”

Erzin Organize Sanayi Bölgesi için bürokratik sürecin tamamlandığını ve alt yapı çalışmalarında sona yaklaşıldığını vurgulayan Türkoğlu; “175 hektarlık arazi üzerinde inşa edeceğimiz Erzin Organize Sanayi Bölgemiz için yatırımcılar sıraya girdi. Erzin Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapısının tamamlanmasının akabinde farklı iş sahalarında gerçekleşecek yatırımlar, çok büyük bir istihdam alanı oluşturacak ve bu sayede Erzin’de işsizliği sıfırlayacağız” dedi.

Erzin OSB’nin bacasız sanayinin hizmetine sunulacağının altını çizen Türkoğlu; “Bölgemizin en önemli geçim kaynağı olan narenciye üretimini sekteye uğratabilecek ve yaşam alanlarını olumsuz etkileyecek bir sanayileşme değil, çevre ile uyumlu bir sanayileşmeyi gerçekleştireceğiz” dedi.

AK Parti ile gelen siyasi istikrar ve güven ortamının yatırımların en büyük motivasyonu olduğunun altını çizen Türkoğlu; Erzin’de enerji alanında Egemer tarafından açılan Doğalgaz Çevrimiçi Santral’inin, turizm alanında gerçekleşen İsos Termal Otel’inin ve birçok iş sahasında hizmet sunacak olan Erzin OSB’nin bu istikrar ve güven ortamının bir sonucu olduğu ifade etti.

ERZİN-DÖRTYOL ARASI DUBLE YOL YATIRIM PLANINDA

AK Parti Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay’ın 15 ilçesinin birbirine duble yollarla bağlandığını belirttiği açıklamasında; “Dörtyol-Erzin-Osmaniye güzergahı da birbirine duble yollarla bağlanacaktır ve bu projemiz de yatırım planına alınmış olup en kısa sürede Karayollarımız tarafından çalışmalara başlanacaktır” müjdesini verdi. Türkoğlu, ayrıca Dörtyol-Erzin-Osmaniye hattındaki duble yol çalışmalarının olası kaza risklerini ortadan kaldıracağını ve Erzin OSB ile oluşacak yoğunluğun önemli ölçüde azaltılacağını vurguladı.

BAŞLAMIŞ GÖLET PROJESİ İLE 60 BİN DÖNÜM ARAZİ SULANACAK

Erzin’de inşası devam eden Kültür Sarayı’nın 2015’in yazında faaliyete geçeceğini ifade eden Türkoğlu, ayrıca inşası tamamlanan Erzin Kapalı Spor Salonunun da Erzinlilerin hizmetine sunulduğunu söyledi. Erzin Devlet Hastanesi’nde Kasım ayı itibariyle Genel Cerrahi, 2 Pratisyen Hekim, 1 Çocuk Doktoru’nun hizmete başladığını ifade eden Türkoğlu; “Yakın zamanda gelecek Kadın Doğum Doktorumuz da hastanemizde hizmete başlayacaktır. Erzin Devlet Hastanemizde sağlık alanındaki her türlü imkândan faydalanabilmesi için yoğun gayret içerisindeyiz” dedi.

Milletvekili Türkoğlu DSİ yatırımlarının da devam ettiğini belirttiği açıklamasında; “Erzin İsalı Deresinin ıslahı tamamlandı. Yonca düzü-İsalı Deresi arası Kuşaklama Kanalı ile Gökdere’nin ıslahı da yatırım planına alındı ve en kısa sürede ıslah çalışmaları için kazma vurulacak. Ayrıca yatırım planına aldığımız BAŞLAMIŞ GÖLET PROJEMİZ ile bölgemizde 60 bin dönümlük arazi sulanacak” dedi.

Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_1