CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl Başkan Culha’yı ziyaret etti

CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, CHP Arsuz İlçe Teşkilatı ile birlikte Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti. Hatay’da CHP’li belediye başkanlarının vatandaşlarıyla bütünleşen, örnek ve özlenen bir belediyecilik anlayışı sergilediklerini ifade eden Akgöl, partilerinin genel seçimde iktidar olacağına inandığını belirterek, gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

IMG_2999--
2015 yılında yapılması planlanan genel seçimlerde partilerinin oy oranını arttırması için birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olunması gerektiğinin altını çizen Milletvekili Akgöl, küskünlüklere son verilmesi için de çağrıda bulunarak, genel seçimlerde hedeflerinin Hatay’da 6 milletvekili çıkarmak olduğunu dile getirdi.

“Sorunlar elbirliğiyle çözülecek”

Arsuz’da yaşanan ve maddi zarara neden olan sel felaketinden dolayı Başkan Nazım Culha’ya geçmiş olsun dileklerini sunan Akgöl, “Arsuz’da ardı ardına yaşanan üç sel felaketinde de belediye başkanımız ve ekibi, seli en az hasarla atlatabilmek için büyük bir özveriyle çalıştılar. Tabii ki bu bir doğal afet. Ancak bu afetlerin sonucu; bazı belde belediye başkanlarının bugüne kadar beldelerini köy mantığıyla yönettiklerini, sadece nasıl seçim kazanabileceklerini düşündüklerini ve geçmişte yapılan ihmallerin afetin boyutunun büyümesine neden olduğunu açıkça ortaya koydu. Arsuz çok güzel, ama şanssız bir ilçe.

Turizm ilçesi olmasına rağmen, turizm pastasından yeterli payı alamıyor. Ama, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş ile Arsuz Belediye Başkanımız Sayın Nazım Culha’nın el ele vererek, bütün sorunları çözeceklerine inanıyorum” derken, Arsuz için yapılması planlanan Sahil Düzenleme Projesi’nin de çok iyi düşünüldüğünü ve turizme katkı sunacağını da sözlerine ekledi.

“Babuşçu, milletin vekili olamaz”

Cumhuriyete ‘reklam arası’ diyen Ak Parti Milletvekili Tülay Babuşçu’yu da sert bir dille eleştiren Milletvekili Hasan Akgöl, “Babuşçu’nun sözlerini talihsizce diyemeyeceğim, ahlaksızca ve pervasızca yapılan bir açıklama olarak değerlendiriyorum. Kendisi maalesef milletin vekili olabilecek bir kapasitede değil. Biran önce halkımızdan özür dilemesi ve istifa etmesi gerekiyor. Ak Parti’nin de bu vekilini disipline vermesi gerekiyor. Bunu yapmaması da zihniyetlerini açıkça ortaya koyuyor zaten. 2023 yılı Türkiye’nin kalkınma yılı olacak. Atatürkçülüğün, Cumhuriyetçiliğin, laikliğin yılı olacak. Çünkü bunlar bizim bakış açımızla gerçekleşecek ve 2023 yılında inşallah hep beraber bu zihniyete inat Cumhuriyetin 100’üncü yılını kutlayacağız” şeklinde konuştu.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, gerçekleşen ziyaretten dolayı CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ile CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin’e teşekkür derek, sel felaketinin izlerini silebilmek amacıyla yaptıkları çalışmaları anlattı.