Batı Hayranlığında Ekonomi Ve Sosyal Çöküntü

IRAK SAVAŞI İLE GELDİLER SURİYE SAVAŞI İLE GİDECEKLER

Saadet Partisi Hatay Reyhanlı 5. Olağan ilçe kongresinde mevcut başkan İbrahim Göçmez yeniden seçildi.
Kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, Genel İdare Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, il ve ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve bazı STK ile parti temsilcileri katıldı.

REYHANLI IKONGRESİ 1
Batı Hayranlığında, Ekonomi Ve Sosyal Çöküntü

İl Başkanı Mustafa Eğe Açılış konuşmasında kongrelerinin önemine değindikten sonra, “600 yıl cihan devleti Osmanlı varisi Türkiye’nin her açıdan Batının hayranlığında olduğunu belirterek ülkedeki ekonomik ve sosyal sorunlara değindi.

Eğe, Ekonomi bıçak sırtında, sanayi ve kalkınmaya ayrılmayan bütçenin çoğunluğunun faize ayrıldığını ifade ederek, “Toplam iç ve dış borç 615 milyar dolar olmuş, memur, esnaf, işçi, emekli, çiftçinin satın alma gücü düşmüş, buğday, mısır, pamuk, pirinç, ithal edilir hale gelmiştir. Kota sebebi ile tarımda üretim durma noktasına gelmiş, sosyal açıdan boşanma, intihar, uyuşturucu, içki, fuhuş gibi suçlar hızla artmıştır.

Gençlerimiz öz benliğinden koparılmış durumdadır. Bu sıkıntılar varken Türkiye içi boş kavgaların, seviyesiz tartışmaların esiri olmuş ve herkes Türkiye nereye gidiyor? Endişesindedir. Bu sebeplerle bugün Türkiye’nin Milli Görüşe yani Saadet Partisine daha fazla ihtiyacı vardır” diye konuştu.

Beşşar Esad Bir Ay Sonra Gidecek Denildi, Dört Yıl Geçti Ülke Yerle Bir Oldu Saadet Partisi GİK Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan konuşmasında “Irak’ta katledilen 1,5 milyon insan, İncirlik’ten kalkan uçaklarla bombalandı. İskenderun ve Mersin limanlarından Irak’ın yerle bir olması için ABD emrine malzeme taşındı. Gelişleri Irak savaşı ile oldu gidişleri Suriye savaşı ile olacak. Suriye halkını kışkırttılar. Bir ay sonra “Yürüyen Ölü! Beşşar” gidecek dediler. Dört yıl oldu taş üstünde taş kalmadı, ülke bölündü parçalandı. 200 binden fazla kişi hayatını kaybetti. İnsanlar evinden, yurdundan bırakıldı. Yardımdan bahsediyorlar, bu yardımlar şuna benzer, Beşşar! Sen öldür biz defnederiz, yaralıları tedavi ederiz.

Yurdunu terk eden herkese halk kucak açıyor, en fazlada Reyhanlı halkı kucak açtı. Herhalde Reyhanlı halkından hiçbir kimse yoktur ki, Suriye mağdurlarını bağrına basmamış, yardım etmemiş olsun. Halk yükünü çekiyor beyefendiler hamaset nutku atma peşindedir. Şu bütçeye bakın her yıl 54 katrilyon faizcilere para aktarılıyor. Gelin de şu adamlara düzgünce beraber bakalım.

AKP İktidara Gelmeden Önce ABD Öncülüğündeki Toplantı Ve Üç Karşılıklı İstek Geçen günlerde iki gazeteci dedi ki; AKP iktidara geleceği zaman ABD öncülüğünde 40 kişinin katıldığı bir toplantı yapıldı. Bu toplantıda özetle denildi ki size üç şey vereceğiz üç şey alacağız. Bu iddiaları atan gazetecilerin bu söylediklerine hiçbir iktidar mensubu itiraz etmedi, yalanlayamadı. Neydi bu karşılıklı istekler?

ABD tarafından denildi ki AKP iktidar olacak maddi olarak para vereceğiz, önünüzdeki engelleri kaldıracağız.

Basın yayın ile medya ile her türlü şeyi kullanıp halledeceğiz dediler. Karşılığında şu üç şeyi istediler.

1- İsrail’in güvenliğini tehlikeye atacak en küçük adım atmayın. İsrail aleyhine konuşun ama icraat göstermeyin.

2- Büyük Ortadoğu projesini gerçekleştireceğiz destek verin. İşte Irak’ta, Libya’da, Suriye’de her yerde destek veriliyor.

3- Ilımlı İslam projesi gerçekleştireceğiz. Buna destek verin. Bunu görüp hala bunların hesap sormayanlar neredesiniz?Bu projeyi beraber yürütenlerle bunca yıl berberlerdi şimdi herhalde ortaklık fes oldu birbirlerine düştüler”diye konuştu.

ÇokÖnemli Sıkıntılar Varken Az Önem Arz Edenlerle Meşgul Olunuyor Bu ülkede işsizlik had safhada, ülke ve vatandaş borç batağında iken, emekli işçiye zamlar az yapılırken beyefendiler saray peşinde, havalar, israflar peşindeler. Fabrika üretimi durduruyor, beyler idare binasında çevre düzenlemesi yapıyor. İşsizlik varken, üretim durmuşken yol yapsan ne yazar!

AKP Ve CHP Kısır Çekişmeleri İle Ülke Gerçek Gündemden Uzak Kongreye Genel Merkez’den katılan Saadet Partisi Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez ise; yaptığı açıklamada “Türkiye’nin gerçek gündemine dönmesi gerektiğini ifade ederek “Kısır çekişmeler ile bu seçimde elimizin ortasından gitmesin. İktidar elindeki medya imkânları ile asıl yapılması gereken icraatlardaki başarısızlığını örtbas edip milletin gözünden kaçırmak için karşısında oyuncak gibi gördüğü CHP ile birlikte söz dalaşı yaparak Türkiye’nin gündemini başka taraflara çekmektedir. Saadet Partisi olarak daha çok gayretle gerçekleri insanlarımıza anlatmamız gerekiyor.

Reyhanlı’mızda 400 kişinin çalışacağı bir fabrika kurulsa İş-Kur verilerine göre yatırım masrafı 100 milyon TL’dir. 54 milyar faiz ödeniyorsa bu para ile toplamda 540 tane fabrika açabiliriz. Bu faiz 12 yıldır ödeniyor. İMF borcu bitince ülkenin borcu bitti algısı oluşturulmuş durumda. Doğru söyleyerek insanları kandırıyorlar, ülkenin borcu 217 milyar dolardan yüzde 300 kat artış ile ile 600 milyar dolara çıkmıştır. Bu ekonomi ve sorunları giderecek Saadet Partisi’nden başka hiçbir parti yoktur. Hiçbir gün faizsiz ekonomiden bahseden bir muhalefet parti duydunuz mu?

KalpHastasıyım, Önce Saç Ektirirsem Türkiye’nin Yaptığı Budur Siz bunları söylüyorsun ama bu iktidarın hiç mi yaptığı güzel şey? Bunlar yol, hastane, adliye, metro, havaalanı yapıyor diye söyleyenler olabilir. Şöyle örnek vereyim, Şeker hastasıyım, kalp hastasıyım, böbreklerim çalışmıyor vs ciddi hastalıklarım varken, öncelikli olarak şu kel kafama saç ektirirsem, Türkiye’nin yaptığı da buna benziyor.

Bitmez, boşananların rakamsal verilerini de vererek, boşananların evlenenlerden çok olduğunu, eğitim ve daha birçok sosyal-ekonomik, iç ve dış problemlerden bahsederek çözümün tek adresi olarak Saadet Partisini adres gösterdi.

Başbakan Yolsuzluk Yapanları İhbar Edin Dedi, İktidarın Kendisini İhbar Ediyorum Bitmez son olarak başbakanımız geçtiğimiz gün “yolsuzluk yapanları ihbar edenlere ödül vereceğiz” açıklamasına atıfta bulunarak Madem öyle burada sizlerin huzurunuzda dört tane ihbarda bulunmak istiyorum. Birincisi; iktidar yandaşlarını zengin etmiş, torpil ile yakınları en güzel yerde en yüksek maaşla işlere sokmuştur. Bu iş hırsızlığıdır. İkincisi; Türkiye’de faizci sistem uygulanmasıyla her yıl 50 milyar TL’nin faiz lobisine aktarımı ile hırsızlık yapılmıştır. Üçüncüsü; seçim barajıyla birlikte milletvekili ve oy hırsızlığı yapılıyor. Dördüncüsü; Siyasi partilere hazine yardımı yapılıyor. AKP’ye 300 milyon lira para yatırıldı. Anayasada partiler paradan eşit bir şekilde yararlandırılır diye bir madde var. Üç siyasi parti haricinde hiç bir partiye para verilmiyor. Bu da bir hırsızlıktır bunu da ihbar ediyoruz.” dedi.

Yolsuzluk Usulsüzlük Ayyuka Çıkmış Menfaat Uğruna Bir Birinin Kuyuları Kazılıyor Saadet Partisi Erzin İlçe Eski Başkanı, Mustafa Ertaç da bir konuşma yaparak Türkiye’de bugün aklı, mantığı, vicdanı Allah korkusunu kaybetmemiş insanlara daha çok ihtiyaç vardır. Ekonomi çuvallamış borç almış başını gidiyor ortalama 50 milyar dolar sadece faize borç ödeniyor. Yolsuzluk usulsüzlük, ayyuka çıkmış, makam, mevki, menfaat için bir birinin kuyuları kazılıyor” dedi.

Reyhanlı kogre resim 8 Reyhanlı kogre resim 7 Reyhanlı kogre resim 3 Reyhanlı kogre resim 2 REYHANLI IKONGRESİ 1 Reyhanlı kogre resim 6 Reyhanlı kogre resim 5 Reyhanlı kogre resim 4

Önceki İçerikEVİ YANAN AİLEYE BAŞKAN TOKSOY SAHİP ÇIKTI
Sonraki İçerikCHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl Başkan Culha’yı ziyaret etti