Belen Chp gençliği göreve hazır

Chp Belen Gençlik Kolları Yönetimi ilk olağan toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Teşkilatı ilçe merkezi ve mahallelerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, büyükşehir belediyesinin desteğiyle kent sakinlerinin sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Çalışmaların beraberinde Chp Belen Gençlik Kolları üyeleri de programlarına ivme kazandırıyor.

İlk toplantıda oy birliği ile Saymanlık ve Sekreterlik görevlerine seçilen Mustafa Çerçikaya ve Halef Yıldız Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Bayrakd

Chp Belen İlçe Teşkilatı’nda atama yoluyla “Gençlik Kolları Başkanlığı” görevine getirilen Hüseyin BAYRAKDAR oluşturduğu yeni gençlik kolları yönetimiyle 2015 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan toplantının gayet olumlu geçtiğini ifade eden Chp Belen Gençlik Kolları Başkanı Sn. Hüseyin Bayraktar; “Chp Belen Gençlik Kolları olarak yeni yönetimimizle ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Olumlu geçen toplantıda üyeler arasından oy birliği ile Mustafa Çerçikaya saymanlık, Mustafa Çakmakkaya Eğitim Sekreterliği ve Halef Yıldız ise Sekreterlik görevlerine seçildiler. Yeni görevlerinde arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

Biz Chp gençliği olarak şuna inanıyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla halkımızla iç içe olacağız. Chp ilçe Teşkilatı’nın çıtasını daha üst seviyelere çıkaracak bir gençlik olarak şu an buradayız. Bu kendinden emin ve yürekli ekibe katılmak isteyen gençlerimize kapılarımız hep açık olacaktır. Böyle bir ekiple Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında bulunmaktan dolayı heyecanlıyım. Bu heyecanımı tüm gençlik kolları arkadaşlarımla paylaşıp Belen’in her açıdan daha farklı bir Chp gençliği göreceği sözünü veriyorum.” şeklinde konuştu.

Mustafa ÇAKMAKKAYA
Chp Belen Gençlik Kolları
Eğitim Sekreteri

Önceki İçerikÖzel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde 180 kilo ağırlığındaki Burak’a tüp mide operasyonu yapıldı
Sonraki İçerikElektrik Bakım Çalışmaları Devam Ediyor