MİLLETVEKİLİ TÜRKOĞLU’NDAN ATIC’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, AK Parti Hatay 5. Olağan İl Kongresinde İl Başkanlığı’na seçilen Av. Ahmet Atıç’a gerçekleştirdiği ziyarette hayırlı olsun dileklerini iletti.

Milletvekili Türkoğlu’nun AK Parti Hatay İl Başkanı Av. Ahmet Atıç’ı ziyaretinde Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve AK Parti Dörtyol İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Gök de hazır bulundular.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Atıç’ın AK Parti teşkilatlarının her kademesinde görev almak suretiyle elde ettiği birikim ve tecrübeleri, vizyoner ve yenilikçi kişiliğinin yanında genç ve dinamik yapısı ile harmanlayarak AK Parti Hatay Teşkilatları’na farklı bir soluk ve farklı bir heyecan katacağına inancının tam olduğunu söyleyen Türkoğlu; “257 devlet, 16 imparatorluk kurmuş ecdadın bakiyesi olan Türkiye’yi şanlı tarihinde olduğu üzere istikbalde de arzu edilen günlere kavuşturmak için bir araya geldiğimiz bu hizmet davasında üstlenmiş oldukları kutlu vazifelerinden ötürü İl Başkanımız Sayın Ahmet Atıç’ı can-ı gönülden tebrik ediyor ve yeni il yönetimimize muvaffakiyetler dilerken geçmişte görev almış tüm teşkilat mensuplarımıza da emeklerinden, gayretlerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Milletvekili Türkoğlu’nun beraberindeki heyet ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten AK Parti Hatay İl Başkanı Av. Ahmet Atıç da; “Hatay’a hizmetlerinde gösterdikleri azim ve gayretlerinden ötürü ayrıca şükranlarımı iletme imkânı bulduğum değerli büyüğüm, kıymetli ağabeyim, milletvekilimiz Sayın Hacı Bayram Türkoğlu’nun ziyaretleri bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Kurulduğu günden bu güne değin siyasete getirdiği yeni soluk, yeni heyecan ve üslup ile Türkiye’nin kaoslar, darbeler, ekonomik ve siyasal krizlerle boğuşan yakın tarihindeki makûs talihi tersine çeviren, üzerine ölü toprağı serpilen bu aziz milletin umut ve özgüvenini yeniden dirilten AK Parti’nin başarısı, Türkiye’nin başarısıdır. “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” şiarı ile hareketini bulan AK Parti kadroları, 77 milyonun derdini taşıdıkları için ülkemizin her bölgesinde siyasetin asli dinamiği, huzur ve refahın sigortası olmuşlardır. Bu sebeptendir ki ülkemizin itibarı, gücü, güvenliği ve milletimizin yakaladığı huzur ve istikrar ortamının devamı için 2015 seçimlerinde de aynı başarıyı sürdürmemiz icap ediyor” dedi.

Demokratik istikrar ve güven ortamı başta olmak üzere Türkiye’ye her alanda büyük eserler kazandıran AK Parti Teşkilatlarının omzunda Selçuklu’dan, Osmanlı’dan miras kalan bir davanın yükü bulunduğunun altını çizen Türkoğlu; “AK Kadrolar kutlu geçmişin yükümlülüğünü üzerinde taşıyan Türkiye’nin ikbal ve istikbal mücadelesinin yiğit, civanmert neferleridir. AK Kadrolar bu aziz milletin hayalini kurduğu büyük Türkiye tutkusunun en büyük dinamizmidir. Bu güvenle, bu azim ve sağlam irade ile Hakk’ın yardımı ve milletin hayır duası ve rızası ile 2015 seçimlerinden de AK Parti olarak galibiyetle çıkacağımıza inancımız tamdır” dedi.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan da AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç’ın tüm teşkilatlar bazında 2015 seçimlerinde Hatay genelinde büyük bir ivme yakalayacaklarına inandığını belirttiği açıklamasında Atıç’ı yeni görevinden ötürü tebrik ederek; “Ahmet Atıç Başkanlığındaki yeni il yönetimimize millete hizmet yolunda üstlendikleri vazifelerinden ötürü başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Hatay İl Başkanı Av. Ahmet Atıç, Türkoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinin akabinde konuklarla birlikte bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.