İskenderun Muhasebeciler Odasında İngilizce kursları başladı

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali müşavirler Odası tarafından üyelerine yönelik İngilizce kursları başlatıldı. Hafta içi akşam Saat:18.00’de başlayan İngilizce kurslarının amacı hakkında bilgiler veren ve kendisine İngilizce kurslarına bizzat katılan Muhasebeciler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, “Muhasebeciler Odasını kurduğumuz günden bu güne kadar her zaman söyledik ve bir iddiamız vardı. Biz İskenderun’da lokomotif sivil toplum kuruluşu bir odayız diyoruz. Bunu her dönemde ispat ettik.

smm ingilizce kursları (1)

Çıkan yasaları önce üyelerimize ardından topluma, bu konularda aktör olan bütün birimlere aktarmaya çalıştık ve bunu da basın ve kamuoyu ile paylaştık. Biz hiç durmuyoruz. Maratonumuza devam ediyoruz. Meslek dışında meslektaşlarımıza ve aday meslektaşlarımıza yabancı dili çok daha iyi konuşabilmelerini, önümüzdeki süreçte küreselleşen dünyada dünyanın bütün ülkelerinde bu mesleği icra edecek meslek konumuna getirmeye hedefliyoruz” dedi.

İskenderun’unda birçok okulda İngilizce öğretmenliği yapan ve şehrimizin başarılı eğitimcilerinden olan Mehmet Emin Hanuç, SMM kursiyerlerine İngilizce temel eğitimi vermeye başladı. Kursun ilk gününde açıklamalarda bulunan İngilizce öğretmeni Hanuç, “Serbest Muhasebeci mali Müşavirler Odasında bu gün İngilizce kursuna başladık ve haftada üç gün kursumuz devam edecek ve temel A dersleri verilecek. 4 ay sonra ikince bölümde temel 2 A kursları verilecek. Kursa katılan muhasebeci arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Günümüzde yabancı dil öğrenmek gerçekten çok önemli. Özellikle Muhasebecilerimizin bu konuya ilgi göstermeleri de takdire şayan” dedi.

smm ingilizce kursları (4) smm ingilizce kursları (3) smm ingilizce kursları (2) smm ingilizce kursları (1)

Önceki İçerikYol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor
Sonraki İçerikHatay Çiçekçiler Derneği Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı ziyaret etti