MİLLETVEKİLİ TÜRKOĞLU’NDAN DÖRTYOL’DA ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

AK Parti Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Dörtyol’da yeni açılan esnaf dükkânlarını gezdi.

Milletvekili Türkoğlu’nun gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine; AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Hasan Özel, AK Parti Dörtyol İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Atım, Kadir Gök, Süleyman Göksu, Mehmet Ertunç, Dörtyol Belediye Meclis Üyeleri Güven Eker ve İsmail Tekin de eşlik ettiler.

Screenshot_1
Milletvekili Türkoğlu esnaf gezileri kapsamında Perçin Design’ın sahibi İç Mimar Ahmet Perçin’i ziyaret etti. Tasarım ve dekorasyonda özgünlüğün ve farklılığın yeni adresi, Perçin Design’ı ziyaretinde Türkoğlu; “İç Mimar Ahmet Perçin kardeşimiz yeni bir tarz ve yeni bir solukla iç mimaride Dörtyol’umuza farklı bir zenginlik sunacaktır” diyerek, Perçin’e çalışmalarında başarılar diledi. Brilliant Zebra Market’e gerçekleştirdiği ziyarette de Efendi Kahraman’la bir süre sohbet eden Türkoğlu, ısıtıcı, enerji sistemleri ve kalorifer hizmetlerinde Dörtyol’da yeni adres;

BAYMAK YETKİLİ SERVİS’inin işletmecisi Mehmet Ali Ak ve ikinci adresinde hizmete giren Gültekin Elektronik’in sahibi Aykut Gültekin’i de ziyaret etti. Milletvekili Türkoğlu beraberindeki heyet ile birlikte Urfa usulü çiğ köftede yeni adres olan Doping Çiğ Köfte’yi ve beraberinde genç girişimciler Kemal Akgül ve Buğra Seçer tarafından açılan Kahve Store’yi de ziyaret etti. Kahve Store’yi ziyaretinde; “Dörtyol’da 40 yıllık dostlukların harmanlandığı bu mekânda insanlar kahve tadında muhabbet etme imkânına kavuşacaklar” diyen Türkoğlu; “Genç girişimci kardeşlerimizin açtığı mekânlar, ilçemizin de gelişme istidadını gösterir. Dörtyol’umuzda ekonomik gelişmişlik düzeyindeki artışa paralel ölçüde yeni ihtiyaçlar da ortaya çıkmakta ve her yeni ihtiyaca cevap olarak da müteşebbislerimiz tarafından yeni mekânlar açılmaktadır” ifadelerine yer verdi. Dörtyol’da hızlı sermaye akışı dolayısıyla son 5 yıl içerisinde yeni birçok bankanın da açıldığına işaret eden Türkoğlu; “Yeni açılan bankalar ilçemizdeki ekonomik hareketliliğin ve yoğun sermaye akışının bir sonucudur. Türkiye’deki ilk 10 mega projeden biri olan Amanos Tüneli Projesi’nin de hayata geçmesi ile birlikte ticarette hızlı bir ivme yakalayacak olan ilçemiz, yeni kurulmakta olan ve kurulması planlanan özel sektör yatırımları ile de şaha kalkacak ve istihdam alanında kayda değer bir gelişme yaşanmak suretiyle ilçemizdeki işsizlik sıfırlanacaktır” dedi.

MİLLETVEKİLİ TÜRKOĞLU’NUN ARYA MÜZİK OKULUNU ZİYARETİ

AK Parti Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol’da müzik öğretmeni Alper Akbulut tarafından açılan ARYA MÜZİK OKULU’nu da ziyaret etti. ARYA MÜZİK OKULU’na gerçekleştirdiği ziyarette Türkoğlu’nu kapıda karşılayan Akbulut, Dörtyol’un güçlü seslerinden Serdar Küçük ile birlikte Türkoğlu ve beraberindeki heyete saz ve gitar resitali sundu.

Türkoğlu’nun da eşlik ettiği müzik ziyafetinde Türk Halk Müziğinden birkaç eser seslendiren Arya Müzik Okulu’nun sahibi Alper Akbulut; Arya Müzik Okulu hakkında Türkoğlu’na bilgi verdi. Arya Müzik Okulu’nda belirli periyotlarla saz, gitar, keman, piyano gibi farklı enstrümanlardaki kurslar için kayıtların devam ettiğini vurgulayan Akbulut; “Konservatuar eğitimi almış uzman eğitici kadromuz ile gitar, bağlama, keman, piano, ney, elektro gitar, bas gitar gibi enstrümanların yanı sıra; minikler için de müzik sınıflarımızda derslerimiz tüm hızı ile devam ediyor” dedi. Arya Müzik Okulu’nun Dörtyol’da gençliğin dinamizm ve enerjisini doğru alanda kullanabilmek için büyük bir fırsat oluşturduğuna dikkatleri çeken Türkoğlu; “Gönüllerin bam telinden çağlayıp notaların lisanında hayat bulan nice duyguların harmanlandığı bu tür okullarımız ilçemiz için ayrı bir şanstır. Piyano’dan kemana; gitardan saza kadar birçok enstrümanda eğitim veren ARYA MÜZİK OKULU’nu ilçemize kazandıran Alper Akbulut Hocamıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Milletvekili Türkoğlu’nun ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Arya Müzik Okulu’nun sahibi Akbulut da, öğrencileri ile birlikte ziyaretin anısına Milletvekili Türkoğlu ile resim çektirdi.

Screenshot_5 Screenshot_4 Screenshot_2 Screenshot_1

Önceki İçerikYolların çehresi değişiyor!
Sonraki İçerikBoğaziçi VİP Dershaneden Özel Okula!