Boğaziçi VİP Dershaneden Özel Okula!

Kurulduğu günden bu yana her yıl Türkiye derecesi çıkarmayı başaran TEK Eğitim Kurumları bünyesindeki Boğaziçi VİP Dershanesi geleneği bozmadı ve 2015 TEOG 1. Oturumunda 10 Türkiye Birincisi çıkarmayı başardı. 120 sorunun 120’sini de doğru olarak cevaplayan başarılı öğrencilerin merkezi Boğaziçi VİP Dershanesi 2015-2016 eğitim öğretim sezonu içerisinde Özel TEK Ortaokulu olarak yola devam etme kararı aldı.

boğaziçi teog (1)
2010 yılında kurulan ve her yıl Türkiye derecesi yapan Boğaziçi VİP Dershanesi bu yılda üzerine düşeni yaptı ve 2015 TEOG 1. Oturumunda 10 Türkiye Birincisi çıkardı. 120 soruyu da doğru olarak yanıtlayan öğrencileri kurum yöneticileri ve öğretmen kadrosu düzenlenen törenle kutladılar. Helin Sude Yılmaz, Beril Özkazanç, Arda Gürpınar, Ayşenur Abay, Ceren Yıldırım, Kıvanç Nemutlu, Burak Caymaz, Alp Timuçin Polat ve Barış Karapınar Türkiye 1.’si olarak isimlerini altın harflerle başarı merdivenine yazdırdılar.

Başarı grafiğinin her yıl arttığına dikkat çeken Boğaziçi VİP Dershanesi Kurucusu Yılmaz TUNÇ, 1 Eylül 2015 tarihine eğitim ve öğretime son verecek dershane faaliyetleri ile alakalı “Özel okullaşmanın önü açılmıştır” diye konuştu. Tunç, “ TEK Eğitim Kurumları olarak hem dershane, hem okul sloganını Hatay’da kullanan ve hayata geçiren ilk kurumuz. Bizim birkaç yıl önce ön gördüğümüz gelecek bugün gerçek oldu.

Dershaneler kapanıyor ve dönüşebilen kurumlar birer okula dönüşüyor. Fizik altyapımız ve eğitim kadromuz ile Boğaziçi VİP Dershanesi’nin bunu en hak eden kurumların başında geldiğini söylemek istiyorum. 2015-2016 Eğitim öğretim sezonunda Özel TEK Ortaokulu olarak yolumuza devam edeceğimizi buradan açıklıyorum. İnşallah velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olur” diye konuştu.

boğaziçi teog (3) boğaziçi teog (2) boğaziçi teog (1)