İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası DOĞAKA’nın Desteği İle Dış Ticaret Semineri Veriyor

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA)’nın desteği ile eğitim semineri başladı. İTSO Salonunda düzenlenen eğitim seminerinde Dış Ticaret Uzmanı ve Kobi Danışmanı Şefik Ergönül, sine vizyon destekli olarak verdiği bilgilerde, İş adamlarının dış ticarette karşılaştıkları sorunları, ülkeler arasında ticaretin ve yabancı dilin önemine dikkat çekti.

İTSO DA DIŞ TİCARET KURSU (2)

Ergönül, İskenderun ve Hatay’ın sırı ili olması nedeniyle önemli bir konuma sahip olduğuna dikkat çekerek, “Bölgemizde özellikle Ortadoğu ve Afrika ülkelerine ihracat yapılmaktadır. Bu tür eğitim seminerleri sayesinde katılımcıların kapasitelerini arttırmaları için seminerlerin faydalı olacak kurumsal kapasitelerinin arttırılacağı kanaatindeyim” dedi. “İTSO Üyelerinin Dış Ticaret ve Kurumsal Kapasitelerinin Artırılması” konulu Eğitim seminerinin 15 Ocak 2015 tarihine kadar devam edeceği, eğitime katılımların ise ücretsiz olduğu açıklandı.

İTSO DA DIŞ TİCARET KURSU (1) İTSO DA DIŞ TİCARET KURSU (3) İTSO DA DIŞ TİCARET KURSU (2) İTSO DA DIŞ TİCARET KURSU (4) İTSO DA DIŞ TİCARET KURSU (5)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.