Dörtyol sivil toplum kuruluşlarından Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç’a tebrik ziyareti

Dörtyol’daki sivil toplum kuruluşlarının başkanları Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Dörtyol’daki Oda Başkanları önceki gün Ak Parti Hatay İl Başkanlığı görevine seçilen Avukat Ahmet Atıç’a tebrik ziyaretinde bulundu.

az 010
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay, Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Çelebi, Yeniyurt Beldesinin son Belediye Başkanı Hasan Avni Günal, İşadamı Şeyhdavut Gerkes ve İlk Kuruşun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Arıkan’ın katıldığı tebrik ziyaretinde Dörtyol’un genel bir tanıtımı yapıldı ve avantajları ile beklentileri konusunda Ak Parti İl Başkanı Av. Ahmet Atıç’a detaylı bilgiler verildi.

Ak Parti İl Başkanı Atıç ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Bulunduğunuz makamlar itibariyle önemli sorumluluklarınız var. Bugüne kadar bir avukat olarak her zaman üstlendiğim davalarda bir öncelik sırası belirlemiştim. Ak Parti İl Başkanlığı görevi şahsımıza tevdi edildiği günde kendimize bir dava belirledik. Bu dava memleket davası, iyi işler yapma davası. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve teşkilatımızla birlikte sizlerin de desteği sayesinde inanıyorum ki ilimize ve ülkemize faydalı hizmetler yapacağız. Ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. En kısa zamanda Dörtyol’a geleceğim” dedi.

az 037 az 021 az 010 az 036 az 032 az 027 az 024