Arsuz Belediyesi 2015’i Coşkulu Karşıladı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve eşi Selda Culha, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve aileleriyle Orkinos Restaurant’ta düzenlenen yılbaşı yemeğinde bir araya gelerek, yeni yılı erken kutladı. Şarkılar ve türkülerin söylendiği, halayların çekildiği gecede Başkan Culha ve eşi şıklıkları, uyumları ve birbirlerine verdikleri destekle gecenin parlayan yıldızı oldu. Tüm konukları kapıda karşılayan Başkan Nazım Culha’ya eşlik eden eşi Selda Culha, hanımefendi duruşuyla dikkat çekerken, “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır” sözünü de kendisine tam anlamıyla yakıştırdı.

arsuz belediyesi yeni yıl eğlencesi (4)
“Bu ekiple başaramayacağımız hiç birşey yok”

Geçenin açılış konuşmasına “Biz büyük bir aileyiz” diyerek başlayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Arsuz Belediyesi çok geniş bir aile. Buradaki coşku ve birliktelik, bu belediyenin yapamayacağı hiçbir şeyin olmadığını gözler önüne seriyor zaten. Hepinizin bildiği gibi yeni bir ilçeyiz ve yeni bir belediyeyiz. Zaman ilerledikçe şehir olma adına eksikleri görüyoruz ve Arsuz Belediyesi olarak personelimizle, müdürlerimizle, meclis üyelerimizle, yardımcılarımızla büyük bir kenetlenme ve gayretle sorunların üstesinden rahatlıkla gelebiliyoruz. Belediyecilik zaten bir ekip işidir, bir takım oyunudur. Bizler de belediyemizi 9 aylık süreçte bu anlayışla yönettik ve Arsuz’u daha modern ve daha çağdaş bir şehir kimliğine kavuşturmak adına yönetmeye de devam edeceğiz” dedi.

“Tüm olumsuzluklar 2014’te kalsın”

Geride kalan 9 aylık süreçte ekibiyle birlikte oldukça başarılı işlere imza attığını söyleyen ve personelinden övgü dolu sözlerle bahseden Başkan Nazım Culha, “Sorunların aşılması için ciddi çabalar sarf ediyorsunuz. Performansınız gerçekten takdire şayan bir düzeyde. İhtiyaçların çok olması dolayısıyla zaman zaman eksiklerimiz oluyor. Sizlerden biraz daha gayret ve sabır talep ediyorum. Olağanüstü çabamızı herkes görüyor. 2014 yılı benim için çok güzel bir yıl oldu. Adaylık sürecinin ardından Arsuz Belediye Başkanı seçildim ve sizler gibi değerlerle de bu belediyeyi yönetiyorum. Gelecekte daha iyi günler görmek adına, yaşanan olumsuzlukları ve kötülükleri 2014 yılında bırakalım. 2015 yılı başta ilçemiz Arsuz’a ve ilimiz Hatay’a olmak üzere, Türkiye’ye ve dünyaya huzur, barış ve mutluluk getirsin. Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Başkan Culha’nın konuşmasının ardından 2014 yılının tatlı yorgunluğunu sahnede atan meclis üyeleri ve belediye personeline eşlik eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya eşi oturduğu yerden alkışlayarak tempo tuttu. Gecenin geç saatlerine kadar eğlenerek 2015 yılı heyecanını erken yaşayan belediye personeli ise Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya nazik davetinden dolayı teşekkür etti.

arsuz belediyesi yeni yıl eğlencesi (8) arsuz belediyesi yeni yıl eğlencesi (6) arsuz belediyesi yeni yıl eğlencesi (5) arsuz belediyesi yeni yıl eğlencesi (4)

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi Halk Günleri Devam Ediyor
Sonraki İçerikBaşkan Seyfi Dingil’in yeni yıl kutlama mesajı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.