Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan Hassa İlçe Teşkilatını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan çalışma arkadaşlarıyla birlikte partisinin Hassa İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Aday adayı Mustafa Kamil Turan’ı Hassa İlçe Başkanı Talat Ergüneş, yönetim kurulu üyeleri ve partililer karşıladı.

20141227_105107

Konuşmasına kendisini ve çalışma arkadaşlarını tanıtarak başlayan Mustafa Kamil Turan siyasette elinde olan gücü kaybetmemek gerektiğini, 30 Mart seçimlerinde İskenderun Belediyesini kaybetmekten büyük üzüntü duyduklarını sağlıklı bir özeleştiri yapılması gerektiğini ve tekrarlanmaması için herkesin bundan ders çıkartması gerektiğini söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesini kazanmanın çok önemli bir başarı olduğunu söyleyen Turan, partililere “Hassa da artan bir oyun sebebi sizlersiniz, emeğinizi yüreğinizi koydunuz. Bunun değeri büyüktür” dedi.

Hassa da sosyal demokrat ve sol anlayışın 20 yıldır yerelde iktidar olmadığını bu şartlarda CHP bayrağını dalgalandırmanın büyük özveri istediğini sözlerine ekledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesini büyük bir güç olduğunu, örgütle mutlaka birlikte ve uyum içerisinde çalışması gerektiğini ve böylelikle Hassa da CHP bayrağının daha güçlü dalgalanabileceğini belirtti.

Mustafa Kamil Turan genel seçimde başarının adayların bireysel çalışmalarıyla değil örgütün yüksek moral ve özveriyle çalışmasıyla elde edilebileceğini söyledi. Partililerin birliktelik ve dayanışma içerinde olması gerektiğini, kimsenin ötekileştirilmemesi gerektiğini söyledi.Diğer CHP milletvekili aday adaylarının çalışmalarıyla da partinin güçlendiğinin sözlerine ekledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Hassa İlçe Başkanı Talat Ergüneş Hassa ilçe örgütü olarak milletvekili aday belirlenmesinin ön seçimle yapılmasını tercih ettiklerini, örgütün bu süreçte söz sahibi olmasının partinin gücünü arttıracağını vurguladı.

Partililerin sorularını yanıtlayan Mustafa Kamil Turan CHP’nin 2015 te iktidara geleceğine yürekten inandığını, önseçimin parti içi demokrasi unsurlarından olduğunu bunun yanı sıra örgütlerin üretimlerinin genel merkezin politikalarında yön vermesi gerektiğini söyledi. Ön seçime karşı olmadığını ancak tabanda karşılığı olan adayların ister ön seçimle ister merkez atamayla vekil olması gerektiğini, böylelikle üyelerin itiraz etmeyeceği, özveriyle birlikte çalışmaktan mutluluk duyacakları adayların seçimde başarıyı arttırabileceğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Hassa İlçe Başkanı Talat Ergüneş Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan’a çalışmalarında başarılar diledi.

20141227_105107 20141227_110709 20141227_110753 20141227_110825

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.