Başkan Culha 2015 yılının herkesin hayallerine ve umutlarına kavuştuğu bir yıl olmasını diledi

“2015, değişim yılı olsun”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yayımladığı 2015 yılı mesajında, yeni yılın ülkemiz ve ilçemiz için umudun, değişimin, barışın ve kardeşliğin yılı olmasını diledi.

2015 yılında Dünya’da ve ülkemizde yaşanan üzüntülerin yerini yeni umutlara, huzur ve güven ortamına bırakmasını temenni eden Culha, yeni bir dönemin başlangıcı olan yeni yılın, geleceğin de ilk adımı olduğunu ifade etti.

2014 yılını geride bırakmaya sayılı günler kala, 2015 yılının yepyeni umutlar ve beklentilerle, büyük bir heyecanla karşılanacağını ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Her yeni yıl coşkunun, mutluluğun daha bir anlamlandığı, hayata dair umutların daha çok çoğaldığı, yepyeni beklentilerin doğduğu, tatlı heyecanların yaşandığı günlerdir. Sahip olduğu sevgi ve hoşgörü ikliminin verdiği huzur ve güvenle, insanlarının tebessüm ederek dolaştığı ilçemizde de yeni yılı karşılamanın coşkusunu tüm Arsuzlular’la yürekten paylaşırken, 2015 yılının tüm insanlığa hoşgörü, kardeşlik duygularının arttığı, huzur ve güvenin tesis edildiği, hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü, içinde yaşanılan zamanın en ince ayrıntısıyla en güzel şekilde yaşandığı günler getirmesini temenni eder; huzur, mutluluk ve barış dolu bir yıl olmasını dilerim” dedi.

Önceki İçerikHatay Arkeoloji Müzesi Açıldı
Sonraki İçerikBaşbakan Ahmet Davutoğlu İskenderun Üniversitesinin Sözünü verdi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.