Büyük şehir belediye başkanı Lütfi Savaş İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Seyfi Dingil,”son yapılan yerel seçimle birlikte Hatay bilindiği üzere büyükşehir oldu. Büyükşehir ile birlikte bazı sorumluluk alanlarımız büyükşehir’e geçti. Şua’nda bir geçiş sürecini tamamlamak üzereyiz. Farklı siyasi partilerde olabiliriz ama amacımız hem İskenderun’da hem de büyükşehir meclisinde vatandaşa hizmet etmektir. Asıl olan budur. Yeni yıl ile birlikte hizmetler daha hızlı daha verimli olacaktır” şeklinde konuştu.

IMG_3693
Hatay Büyük şehir belediye başkanı Lütfi Savaş ise İskenderun’da Büyükşehir için yeni bir hizmet binası açacaklarını belirterek,”Burada Büyükşehir hizmetleri ile alakalı vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Bizler her zaman diyalog halinde halin de olacağız. İlk noktadan bugüne kadar önemli bir yol aldık. Bu süre içersinde hazırlıklarımızı tamamladık. Bundan sonra gece gündüz demeden vatandaşlarımıza her noktada hizmet verebilmek çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

IMG_3697 IMG_3749 IMG_3722 IMG_3756 IMG_3759

Önceki İçerikSüleyman Uyar İskenderun CHP İlçe Başkanlığından İstifa Etti
Sonraki İçerikBüyük Şehir’in İskenderun Hizmet Binası Açılıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.