Ender Çolakoğlu İTSO yönetimini ziyaret etti

CHP Hatay Milletvekili Aday adayı Dr.Ender Çolakoğlu, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’na nezaket ziyaretinde bulundu. Seçim çalışmaları kapsamında İTSO Yönetimini ziyaret eden Dr.Ender Çolakoğlu, ülke ve bölge ekonomisi hakkında İTSO yönetimi ile karşılıklı fikir alış verişine bulundu.

ender çolakoğlu itso ziy (1)

Ekonominin ağırlıkta olduğu ziyarette konuşan Dr. Ender Çolakoğlu, “İskenderun ticaret ve Sanayi Odası ülke ve bölge ekonomisine yön veren, üyelerinin yaşamın koşullarını kolaylaştıran, tüm bu hizmetlerin yanı sıra, İskenderun için önemli projelere imza atan, eğitimlere maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen İTSO yönetimi Başkan Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu ekibi ile birlikte çok önemli mesafeler aldığını ifade etmek isterim. İskenderun ekonomisinin içinde bulunduğu durumu ileriye götürmek, bölge istihdamının artmasını sağlamak için önemli görevler yapıyor.

Biz de CHP olarak ülke ve bölgemize hizmet etmek için bu yola çıktık” dedi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise. Memleketi en iyi bilenlerden birisiniz, bu hizmet aşkıyla yola çıktınız. Milletvekili olmanızı temenni ediyoruz, bu bölgeyi çok iyi biliyorsunuz, insanları çok iyi tanıyorsunuz, bölgenin sorunlarının çözümü noktasında elinizden geleni yapacağınızdan kuşkumuz yok, seçilmeniz halinde İskenderun’a değer katacak her türlü faaliyette yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yanınızda olacağımızı da belirtmek isterim” şeklinde konuştu. CHP Hatay milletvekili aday adayı Dr.Ender Çolakoğlu’nun ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan vekilleri Çağrı Belibağlı, Mahir Taner, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu ,Muhsin Yeter ve Necat Özkaya da hazır bulundular.

ender çolakoğlu itso ziy (6) ender çolakoğlu itso ziy (1) ender çolakoğlu itso ziy (5) ender çolakoğlu itso ziy (4) ender çolakoğlu itso ziy (3) ender çolakoğlu itso ziy (2)ender çolakoğlu itso ziy (6) ender çolakoğlu itso ziy (1) ender çolakoğlu itso ziy (5) ender çolakoğlu itso ziy (4) ender çolakoğlu itso ziy (3) ender çolakoğlu itso ziy (2)

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.