Boks Şampiyonası heyeti Kaymakamlık görevini vekaleten yürüten Hakan Kılınçkaya’ya ziyaret etti

Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası heyeti İskenderun Kaymakamlığı görevini vekaleten yürüten Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya’ya,nezaket ziyaretinde bulundu.

Screenshot_1
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılınçkaya, turnuvanın İskenderun için önemli bir gelişme olduğunu belirterek,”İskenderun’da böyle bir şampiyonaya ev sahipliği yapması İskenderun’da sporun gelişmesi adına çok önemli. İskenderun her alanda adını duyuran çok önemli bir şehrimizdir. Gençlerimizi her zaman spora teşvik etmeliyiz. Gençler spor sayesinde kötü alışkanlıklardan korunur. Şampiyonanın başarılı bir şekilde geçmesini temenni ediyorum “dedi.

Türkiye Boks Federasyonu yetkilisi İsmail Nazlı ise İskenderun’da çok iyi bir şekilde karşılandıklarını belirterek,”İskenderun’da spora ilginin bir hayli fazla olduğunu gördük. Bu şampiyonaya Türkiye’nin birçok bölgesinden sporcular, hakemler, antrenörler katılıyor. Bu şampiyonadan dereceye giren boksörler milli takıma seçilecekler. Türkiye’deki tüm boksörlerin gözü bu şampiyonada.”diye konuştu.

Hatay Boks Temsilcisi Nuri Erdener ise şampiyonanın sorunsuz bir şekilde ilerlediğini belirterek Hatay ve İskenderun’da Boks sporunu geliştirmek ve yaygınlaştırmak hedefi içerisinde olduklarını söyledi.
Düzenlenen ziyarete ilçe spor müdürü Ali Arıkoğlu, federasyon yetkileri, eski milli boksörler ve fahri temsilciler katıldı.

Screenshot_2 Screenshot_1

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.