CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan Payas İlçe Teşkilatını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan çalışma arkadaşlarıyla birlikte partisinin Payas İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi. Aday adayı Mustafa Kamil Turan’ı Payas ilçe başkanı Rafet Özkaya, yönetim kurulu üyeleri,kadın kolları ve gençlik kolları başkanları karşıladılar.

Screenshot_1
Cumhuriyet Halk Partisi Payas ilçe başkanı Rafet Özkaya 2015 seçimlerinde aday adayı olan diğer arkadaşların da zaman zaman kendilerini ziyaret ettiğini bundan mutlu olduklarını bu hareketliliğin partiyi güçlendireceğini söyledi.

Konuşmasına kısaca kendisini tanıtarak başlayan Mustafa Kamil Turan daha önce de 2010 ve 2011 seçim çalışmaları için Payas’a geldiklerini bu sefer aday adayı olarak geldiğini ve aile ocağında olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Payas gibi ilçelerin İskenderun, Arsuz ve Samandağ gibi solun güçlü olduğu ilçelerden farklı olduğunu, buralarda siyaset yapmanın zor olduğunu söyledi ve tüm olumsuz koşullara,zorluklara rağmen Payas’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dalgalandırdıkları için ilçe teşkilatına teşekkür etti.

30 Mart seçimlerinde İskenderun Belediyesini kaybetmenin hata olduğunu, kazanılmış yerleri kaybetmemek gerektiğini ve bundan çok üzüntü duyduklarını dile getirdi.

Mustafa Kamil Turan genel seçimlerde başarının adayların bireysel başarıları olmayacağını,4 yılda örgütün aktif ve programlı çalışmasıyla seçimde oyların artabileceğini belirtti. Örgütte üyelere, kadın ve gençlik kollarına büyük görev düştüğünü sokak sokak yeniden örgütlenmenin ve çalışmanın önemi anlattı. Tüm aday adaylarının çalışmalarının partiyi güçlendirdiğini, partinin bütünleşmeye,birleşmeye ve dayanışmaya ihtiyacı olduğunu bu dayanışmanın CHP’yi iktidara taşıyacağını söyledi.

“Sol direniştir,başkaldırıdır,kardeşliktir,dayanışmadır. Biz böyle öğrendik” dedi.

Partiye ihanet etmemiş her üyenin bir değer olduğunu, kimsenin dışlanmaması ve ötekileştirilmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Partililerin sorularını yanıtlayan Turan “Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanmak çok önemli bir başarıdır, Seçimde sadece sıradan bir AKP adayını yenmedik. Devletin tüm olanaklarını kullanan, yandaş işadamlarını ve yandaş basını arkasına alan, trilyonluk bütçesi olan iktidarı devirdik. Bunu çok kısıtlı bir bütçeyle ama dayanışmayla ve inançla yaptık” dedi.

Tüm Türkiye’de örgütlerin aynı inanç ve dinamizm ile çalışırsa CHP’nin iktidara taşınabileceğini söyledi. Hatay Büyükşehir Belediyesinin büyük bir güç olduğunu, Payas’a da çok önemli hizmetler yapılacağını, örgütle birlikte uyum içerisinde çalışıldığı taktirde Payas’ta da belediye başkanlığını kazanmanın mümkün olduğunu belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Payas ilçe başkanı Rafet Özkaya Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan’a bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

Screenshot_6 Screenshot_5 Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_1 Screenshot_4

Önceki İçerikTürk Kızılay Genel Bakanı Ahmet Lütfi Akar Başkan Seyfi Dingil’i ziyaret etti
Sonraki İçerikÖrgü Çocuk Eldiven Modelleri
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.