Arsuz Belediyesi kent konseyine kavuşuyor

Demokratik ve katılımcı yönetim modelinin bir gereği olarak Arsuz Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kent Konseyi 1. Olağan Genel Kurul toplantısını 16 Aralık 2014 Salı günü saat:14.00’te Gümüş Otel’de gerçekleştirecek.

Arsuz

Kent Konseyi Yönetmeliği’nin 5. maddesi gereğince Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın çağrısıyla toplanacak olan ilk genel kurulda kent konseyi başkanı seçiminin yanı sıra divan kurulu, kent konseyi yürütme kurulu, meclisler ve çalışma grupları da belirlenecek.

Kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, meslek odalarının, sendikaların, üniversitelerin, muhtarların belirledikleri temsilciler ve kent gönüllülerinin katılımıyla Arsuz Belediyesi’nde katılımcı demokrasinin yerelde gelişmesi açısından tarihi bir ilk sayılacak olan kent konseyi ilçenin ekonomik kalkınmasından planlı yapılaşmasına kadar birçok konuda strateji geliştirecek.

Önceki İçerikBaşkanı Seyfi Dingil fen laboratuar’ının açılışına katıldı
Sonraki İçerikTürkiye büyük erkekler boks şampiyonası İskenderun’da başlıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.