iskenderun kafkas kültür derneğinden belediye başkanı seyfi dingil’e nezaket ziyareti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun gelişmesi için halkın, akil insanların ve sivil toplum kuruluşlarının görüşlerine önem verdiklerini belirtti.

Screenshot_1
İskenderun Kafkas Kültür Derneği Başkanı Saniye Tokmak ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Başbakanlık Basın- Yayın ve Enformasyon Adana bölge müdürü Mustafa Keleş, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Tüm kurum ve kuruluşların kendi aralarındaki diyalogun ülkemize, şehrimize huzur ve barış getireceğine inanıyoruz. Elimizden geldiğince dernekler ve kurumlar tarafından yürütülen faaliyetlere ilgi ve katılım gösteriyoruz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

İskenderun Kafkas Kültür Derneği Başkanı Saniye Tokmak, görevlerinde Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dileyerek, derneğin genel işleyişi ve projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Basın- Yayın ve Enformasyon Adana bölge müdürü Mustafa Keleş, ise Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in bölgede öneli çalışmalara imza atacağına inandıklarını söyledi.

Screenshot_2 Screenshot_1

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.