Memur-Sen’den Vedat Tosun’a ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Memur-Sen Tosun’a ‘Hayırlı Olsun’ dedi

Memur-Sen İskenderun İlçe Başkanı ve Sağlık-Sen İskenderun Temsilcisi M. Fazıl Geçer ve sendika başkanları, 30 Kasım’da gerçekleşen kongre sonrası AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığı görevine seçilen Vedat Tosun ve yönetim kurulu üyelerine ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundular.

DSCF0253

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun ve partinin yeni yönetim kurulu üyeleri, Memur Sen İlçe Başkanı ve sendika başkanlarını konuk etti.

Memur Sen İlçe Başkanı ve Sağlık Sen İskenderun Temsilcisi M. Fazıl Geçer, beraberinde sendika başkanları ile birlikte İlçe Başkanı Vedat Tosun’a görevinde üstün başarı dileklerini ilettiler. Memur Sen İlçe Başkanı M. Fazıl Geçer, demokratik bir seçim sonucu gerçekleşen kongre sonucunda delegelerin teveccüh gösterdiği Vedat Tosun’un bu görevi layıkıyla yerine getirebileceğini ifade etti. Sendika yöneticileri olarak her zaman destek olacaklarının altını çizen Geçer, “Bizler kayıtsız ve şartsız her zaman sizlere destek olmaya devam edeceğiz.

Elimizden geldiğinin fazlasıyla birlik ve beraberlik için ülkemizin ve bölgemizin kalkınması için üzerimize düşen her görevi yerine eksiksiz olarak getirilmesinin bilinmesini isteriz. Sizlere çıktığınız bu ulvi yolda üstün başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten ziyadesiyle memnuniyet duyduğunu kaydeden AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun ise, bu zor görevin kendilerine nasip olduğunu belirterek, “Bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Amacımız ülkemize ve milletimize hizmet etmektir. Bu yolda ilerlerken de sizlerin desteğine çok ihtiyacımız var.

İnşallah önümüzdeki genel seçimlerde de birlik ve beraberlik içinde çalışarak Anayasayı değiştirecek çoğunluğu sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

DSCF0256 DSCF0255 DSCF0254 DSCF0253

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.